14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăTechGorghiu, despre Barbu: Mă întreb dacă liderii ALDE au bunul simț să...

Gorghiu, despre Barbu: Mă întreb dacă liderii ALDE au bunul simț să se delimiteze de colegul lor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că liderii ALDE ar trebui să își ceară scuze și să se delimiteze de colegul lor, senatorul Daniel Barbu, referindu-se la declarațiile recente ale acestuia, scrie Agerpres.

‘4 soldați români au fost răniți în Afganistan, sper să se însănătoșească cât mai repede și să se întoarcă cu bine la familiile lor. Mă întreb însă dacă liderii ALDE au bunul simț să își ceară scuze și să se delimiteze de colegul lor. Dacă li se pare normal să își compare activitatea politică cu cea a unui militar din teatrele de operațiuni înseamnă că sunt pur și simplu complet rupți de realitate’, a scris duminică Gorghiu peFacebook.

Patru militari din Batalionul Protecția Forței ‘Rechinii Albi’ au fost răniți duminică, 25 septembrie, în jurul orei 10.30, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan, informează un comunicat de presă al MApN.

Senatorul ALDE Daniel Barbu a declarat, vineri, că profesia de politician este una “mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, dar, în același timp, este și “o vocație”.

“V-ați ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (…) Meseria de politician este grea și foarte puțină lume știe de fapt ce faceți cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea și sâmbetele și duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan. Știm bine că, din păcate, și nu numai în România, dar la noi într-o manieră care este extrem de violentă, spațiul public a devenit un fel de teatru de operațiuni în care orice ales local sau național își riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”, le-a spus Barbu, vineri, participanților la Liga Aleșilor Locali ALDE.

Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă