20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechPonta rămâne la conducerea PSD. Ce funcție are în partid

Ponta rămâne la conducerea PSD. Ce funcție are în partid

Premierul Victor Ponta, care a anunțat acum două săptămâni că rămâne simplu membru PSD, este vicepreședinte al partidului, potrivit explicațiilor oferite de Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD.

El în calitatea prim-ministru al României este vicepreședinte al partidului și participă la toate întâlnirile politice pe care le avem”, a explicat Rovana Plumb.

Ea a făcut trimitere în acest fel, la un articol din statutul PSD potrivit căruia primul-ministru și președinții celor două Camere, care sunt membri PSD, precum și liderii grupurilor parlamentare ale PSD sunt membri de drept ai Biroului Permanent Național, fiindu-le asimilată funcția de vicepreședinte.

Rovana Plumb a făcut aceste precizări pentru a argumenta faptul că Victor Ponta nu va pleca din echipa de conducere a PSD.

PSD trece printr-o perioadă grea, e firesc și normal să existe preocupare, îngrijorare, dar am trecut de multe ori prin aceste momente grele și de fiecare dată răspunsul nostru a fost de unitate și solidaritate. Ponta știe cel mai bine ce are de făcut, nu pleacă din echipa de conducere a PSD, a spus Plumb.

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă