17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăTechPSD neagă orice implicare în elaborarea noului proiect al legii grațierii

PSD neagă orice implicare în elaborarea noului proiect al legii grațierii

PSD susține ”cu fermitate” că nu are ”nicio implicare în elaborarea sau susținerea” proiectului legii grațierii colective, afirmând că aceasta este ”o inițiativă personală a domnului Păun”.

Deputatul Nicolae Păun a anunțat că va depune în următoarea sesiune parlamentară, la Parlament, un proiect privind graţierea colectivă a celor care au pedepse între unu şi cinci ani, pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă.

”Voi depune, în următoarea sesiune parlamentară, un proiect privind graţierea colectivă a unro pedepse pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă, între unu şi cinci ani maximum”, a declarat Nicolae Păun.

Deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu au fost iniţiatorii Legii amnistierii şi graţierii, respinsă săptămâna trecută de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Camera Deputaţilor a respins săptămâna trecută, marţi, proiectul legii amnistiei şi graţierii, fiind înregistrate 293 de voturi în favoarea acestei decizii, un vot "împotrivă" şi o abţinere.

Camera era forul legislativ decizional în cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă