12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialNoi informații despre directorul de la Tursib care s-a spânzurat

Noi informații despre directorul de la Tursib care s-a spânzurat

Directorul adjunct al Tursib, apropiat al familiei Iohannis, care s-a spânzurat în urmă cu două zile, avea dosar penal0pentru că s-a urcat băut la volan, conform publicației locale Ora de Sibiu.

Citește și: Director al Tursib, un apropiat al familiei Iohannis, a fost găsit spânzurat în casă

Cristian Gheorghe Pavel a fost prins în urmă cu aproape o săptămână conducând băut la volan pe o stradă din municipiul Sibiu. El a fost oprit de către un echipaj de poliție, în cadrul unui control de rutină. Cristian Pavel a fost controlat cu aparatul etilotest, iar alcoolemia indicată de aparatul etilotest a fost de peste 1 la mie.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în casa părinților săi, marți. Prima ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea."Până în momentul de faţă, nu există suspiciuni de omor sau de producere a altor fapte cu violenţă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere", a declarat, marți, purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu.

Cristian Gheorghe Pavel este soţul consilierului local FDGR Anita Pavel.

Familia Pavel este cunoscută pe plan local ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai familiei preşedintelui Klaus Iohannis, fiind invitaţi atât la petrecerea desfăşurată la locuinţa şefului statului imediat după alegeri, cât şi la petrecerea de Revelion din Mărginimea Sibiului.

El a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de 28 ianuarie, în casa părinților săi, chiar de către soție și un prieten.

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă