26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialNoi informații despre directorul de la Tursib care s-a spânzurat

Noi informații despre directorul de la Tursib care s-a spânzurat

Directorul adjunct al Tursib, apropiat al familiei Iohannis, care s-a spânzurat în urmă cu două zile, avea dosar penal0pentru că s-a urcat băut la volan, conform publicației locale Ora de Sibiu.

Citește și: Director al Tursib, un apropiat al familiei Iohannis, a fost găsit spânzurat în casă

Cristian Gheorghe Pavel a fost prins în urmă cu aproape o săptămână conducând băut la volan pe o stradă din municipiul Sibiu. El a fost oprit de către un echipaj de poliție, în cadrul unui control de rutină. Cristian Pavel a fost controlat cu aparatul etilotest, iar alcoolemia indicată de aparatul etilotest a fost de peste 1 la mie.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în casa părinților săi, marți. Prima ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea."Până în momentul de faţă, nu există suspiciuni de omor sau de producere a altor fapte cu violenţă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere", a declarat, marți, purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu.

Cristian Gheorghe Pavel este soţul consilierului local FDGR Anita Pavel.

Familia Pavel este cunoscută pe plan local ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai familiei preşedintelui Klaus Iohannis, fiind invitaţi atât la petrecerea desfăşurată la locuinţa şefului statului imediat după alegeri, cât şi la petrecerea de Revelion din Mărginimea Sibiului.

El a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de 28 ianuarie, în casa părinților săi, chiar de către soție și un prieten.

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...
Ultima oră
Pe aceeași temă