15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVideanu şi-a dat demisia din funcţia de co-preşedinte al PNL Bucureşti

Videanu şi-a dat demisia din funcţia de co-preşedinte al PNL Bucureşti

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că Adriean Videanu, arestat preventiv, şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi că este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Citește și: Videanu: Singurul lucru pe care mi-l reproşez este că în 10 minute am trecut de la suspect la inculpat

Vasile Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei Consiliului Naţional al PNL care se reuneşte sâmbătă, la Palatul Parlamentului, care este statutul luiAdriean Videanu în PNL, din moment ce a fost arestat preventiv.

”Din păcate lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL ( Organizaţia PNL Bucureşti, nr)”, a declarat Blaga.

Citește și: Videanu şi-a lăsat acţiunile de la Titan Mar soţiei şi copilului, după ce Bica l-a scăpat de sechestru

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.

Citește și: UPDATE. Bica, Dorin și Alin Cocoș, Videanu, Mihăilescu, arestați preventiv. Declarații INCENDIARE ale fostei șefe Antimafia: "Îmi rup capul ăştia!"

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă