12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPoliţiştii ruşi au obținut fotografii cu presupuşii asasini ai lui Boris Nemţov

Poliţiştii ruşi au obținut fotografii cu presupuşii asasini ai lui Boris Nemţov

Poliţiştii însărcinaţi să ancheteze asasinarea opozantului rus Boris Nemţov au reuşit să obţină forografii cu presupuşii asasini, a anunţat, joi, postul rus de televiziune REN TV, conform Mediafax.

Citește și: Funeraliile lui Boris Nemțov. Ce oficiali au fost interziși de Rusia la ceremonie

Anchetatorii au reuşit să obţină imagini video în care apar două persoane, la bordul unui automobil marca ZAZ Chance, în timp ce fugea de la locul crimei, scrie portalul Sputnik.

"Judecând după imagini, putem deja să afirmăm că aceste persoane sunt originare din sudul Rusiei", a declarat sursa citată.

Boris Nemţov, în vârstă de 55 de ani, a fost împuşcat morta,l vineri noaptea, în centrul Moscovei, în apropiere de Kremlin, un "asasinat care are toate elementele uni provocări", în opinia preşedintelui rus Vladimir Putin.

Citește și: Camerele de supraveghere, din zona unde a fost ucis Boris Nemţov, erau oprite

Nemţov a fost prim-vicepremier al fostului preşedinte Boris Elţîn la sfârşitul anilor '90, timp de un an şi jumătate. După venirea la purere a lui Putin, în 2000, el a intrat în opoziţie.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă