15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe dramă a trăit actorul Jamie Foxx în copilărie

Ce dramă a trăit actorul Jamie Foxx în copilărie

Actorul american Jamie Foxx a dezvăluit, într-un interviu realizat de cotidianul Le Matin, că a fost abandonat de ambii părinţi la vârsta de şapte luni, informează Mediafax.

Citește și: Primul rol al lui Jamie Dornan după „Fifty Shades of Grey”

„Aveam şapte luni atunci când părinţii m-au lăsat în braţele bunicii mele pe linie maternă, Estelle. Am avut nevoie de mulţi ani pentru a accepta adevărul: părinţii mei adevăraţi nu voiau să mă vadă (…) După ce am ajuns la vârsta de 40 de ani, am făcut o analiză. Devenisem deja tată şi simţeam nevoia de a găsi răspuns la anumite întrebări”, a povestit Jamie Foxx.

„Era vorba mai mult de o neînţelegere a situaţiei decât de ură, pentru că beneficiasem de toată dragostea de care aveam nevoie, din partea bunicilor mei. Singura întrebare care mi-a venit în minte era aceasta: «De ce?». Mai ales după ce am aflat că, deşi se despărţiseră, părinţii mei locuiau în aceeaşi regiune cu mine”, a mai spus starul hollywoodian.

Abia după ce a împlinit vârsta de 40 de ani şi după ce a murit bunica sa, Jamie Foxx, în prezent în vârstă de 47 de ani, a reluat legătura cu mama sa.

„După moartea bunicii mele, am început să vorbesc cu mama mea, Louise, ceva mai des. I-am propus apoi să se mute în casa noastră, iar ea a acceptat. Faptul că o aveam lângă mine, în reşedinţa noastră, ne-a permis să ne cunoaştem mai bine”, a adăugat actorul.

În ciuda acestei reconcilieri, relaţiile au rămas foarte tensionate cu tatăl său.

Citește și: Un nou film biografic despre Bruce Lee

Starul american are două fiice, Corinne Bishop, în vârstă de 21 ani, şi Annalise, în vârstă de șase ani.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea personajului principal din filmul „Ray”. Actorul a mai jucat în filme ca „Dreamgirls”, „Regatul” şi musicalul “Soloist”, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi.

De asemenea, Foxx a lansat două albume muzicale, „Unpredictable” şi „Intuition”.

Cele mai citite

Pericol de inundații în județele Neamț și Iași! Hidrologii au instituit codul portocaliu

Hidrologii au instituit un cod portocaliu de inundaţii, valabil până la ora 23:00 pe râuri mici din judeţele Neamţ şi Iaşi. Potrivit Institutului Naţional de...

Jaqueline Cristian a fost învinsă de franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000...

România are nevoie de o nouă generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, consideră rectorul SNSPA

România trebuie "să investească încredere într-o nouă generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental", consideră profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă