15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCelebrul actor britanic Sir John Hurt, diagnosticat cu CANCER

Celebrul actor britanic Sir John Hurt, diagnosticat cu CANCER

Renumitul actor englez Sir John Hurt a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de pancreas, dar este foarte optimist în lupta cu boala, scrie contactmusic.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actorul britanic Siir John Hurt.

„Am fost diagnosticat cu cancer pancreatic în fază incipientă. Urmez un tratament şi sunt mai mult decât optimist pentru un rezultat bun, aşa cum este şi echipa medicală”, a spus actorul.

Citeşte şi: 10 simptome ale CANCERULUI, pe care oamenii le ignoră

De asemenea, actorul a spus că va continua să se concentreze pe activităţile profesionale şi că va înregistra piesa de teatru „Jeffrey Bernard Is Unwell” pentru BBC Radio 4. „Ce ironie”, s-a amuzat Hurt.

Cariera actorului englez se întinde pe şase decenii şi a inclus roluri precum Ridley Scott, în filmul „Alien”, antagonistul Adam Susan în „V for Vendetta” şi vrăjitorul Ollivander, din filmele „Harry Potter”.

Între alte filme şi seriale TV în care a apărut John Hurt se numără „Tinker Tailor Soldier Spy”, „The Strain”, „Doctor Who”, „The Alan Clark Diaries”, „Hercules”, „44 Inch Chest”, „The Proposition”, „Only Lovers Left Alive”, „Captain Corelli’s Mandolin”, „Champions”, „The Hit”, „Nineteen Eighty-Four”, „After Darkness”, „Love and Death on Long Island” şi „The Field”.

Citeşte şi: Trei lucruri pe care trebuie să le ştii despre CANCERUL de piele la începutul verii

Actorul a primit nenumărate premii și distincții, printre care trei premii BAFTA și un premiu Globul de Aur.

În anul 1980, John Hurt, în vârstă de 75 de ani, a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea personajului Joseph Merrick în filmul „The Elephant Man”.

În anul 2004, John Hurt a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, iar în anul 2015 a primit titlul de „cavaler” pentru serviciile aduse teatrului.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...
Ultima oră
Pe aceeași temă