15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Andra a lansat un nou videoclip

VIDEO. Andra a lansat un nou videoclip

Interpreta Andra a lansat, miercuri, un nou videoclip, în colaborare cu Cabron. Melodia „Niciodată să nu spui niciodată” a fost înregistrată la doar o lună după ce artista a născut o fetiţă.

„Am mari emoţii, pentru că îmi doresc mult să vă placă noua mea piesă. Am înregistrat-o cu tot sufletul, la o lună după ce s-a născut Eva”, a scris artista, pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Cum a felicitat-o Andreea Esca pe Andra, de ziua ei

Comentariul cântăreţei a atras peste 48 de mii de aprecieri. „E cea mai frumoasă melodie pe care am auzit-o în viaţa mea”, „Nu are cum să nu-ţi placă… e super frumoasă ca toate melodiile tale, de altfel” şi „Este foarte frumoasă piesa! A meritat aşteptarea. Bravo, Andra! <<Niciodată să nu spui niciodata>>!”, i-au scris fanii artistei.

„Am rămas fără cuvinte când am citit comentariile voastre. Mă bucur enorm că vă place piesa! Vă iubesc!”, le-a răspuns Andra fanilor ei.

Citeşte şi:  FOTO. Andra i-a botezat fetiţa lui Pepe

De asemenea, soţul artistei, realizatorul TV Cătălin Măruţă, a postat videoclipul pe Internet. „De la mine un mare like pentru clipul <<Niciodată să nu spui niciodată>>. Te iubesc!”, a scris el pe pagina lui de Facebook. 

În 23 iulie, Andra a născut o fetiţă, Eva Maria Ioana, prin cezariană. Artista şi soţul ei, Cătălin Măruţă, în vârstă de 37 de ani mai au un copil, David, în vârstă de patru ani.

 

 

Cele mai citite

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă