13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPonta cere noul proiect de Cod Fiscal până la sfârșitul lui februarie

Ponta cere noul proiect de Cod Fiscal până la sfârșitul lui februarie

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Finanțe Darius Vâlcov să prezinte în primă lectură proiectul noului Cod Fiscal si cel de procedura fiscala pana pe 15-20 februarie, conform Hotnews.ro. Proiectul va fi transmis apoi Parlamentului.

"Îl trimitem in Parlament, incercam sa avem dialog, daca vor cei de la opozitie sa avem dialog. Daca nu vor sa avem dialog, il adoptam (n.red. proiectul)", a declarat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Citește și: VIDEO. UPDATE: Audierile în Camera Deputaților pe tema francului elvețian. Ministrul Darius Vâlcov a vorbit și despre ”Electorată”. CSM se opune legii falimentului personal

"Avem pe ordinea de zi o Ordonanta de Urgenta pentru a opri efectele unei Ordonante din 2011 care ne-a dus sa impozitam copiii pentru alocatiile pe care nu le incasasera. Dar este o solutie temporara. Solutia de durata va fi in noul cod fiscal", a precizat Ponta.

Premierul a mai spus ca in noul Cod Fiscal vor mai fi introduse prevederi in vederea clarificarii unor situatii cu care se confrunta si alte categorii de persoane.

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă