13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO. Steaua a aflat pe ce stadion va juca meciul cu AS...

FOTO. Steaua a aflat pe ce stadion va juca meciul cu AS Trencin din preliminariile Ligii Campionilor

AS Trencin a stabilit ca partida cu Steaua, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, să fie disputată pe stadionul municipal din Zilina. Partida din Slovacia va avea loc în manșa tur a duelului.

Campioana Slovaciei, echipa din Trencin, nu va putea evolua pe propriul teren meciul din Liga Campionilor, astfel că administrația clubului a luat în calcul două posibile locații, Zilina, acolo unde au mai evoluat și în alte meciuri europene, și Senica.

Citește și Liga Campionilor: “Meciul cu Steaua, cel mai important din istorie!” Reacția slovacilor când aud de Steaua

Stadionul ales, cel din Zilina, este o arenă construită în 1941, dar a cărei capacitate a fost extinsă de curând la 10.770 locuri. Cu toate că este un stadion cu o capacitate destul de redusă, tribunele sunt acoperite. 

Citește și Meci dezastruos pentru Rădoi. Steaua, învinsă de o echipă de liga a doua din Austria

Steaua urmează să facă deplasare la Zilina pentru meciul tur care va avea loc în 14/15 iulie. Returul va avea loc în 21/22 iulie, datele finale urmând să fie stabilite de UEFA.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi efectuează un stagiu de pregătire în Austria, acolo unde în prima partidă, a fost învinsă de o echipă din liga a doua, la capătul unui meci în care s-au înscris nu mai puțin de 9 goluri.

Viitoarea adversară a steliștilor, Trencin a pierdut de asemenea un amical, pe 22 iunie, cu FK Mladá Boleslav, locul 4 din Cehia în sezonul trecut. Slovacii au fost învinși cu scorul de 2-0.

Citește și Trageri la sorți Liga Campionilor: Steaua și-a aflat adversara din turul al doilea

 

 

 

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă