19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleFRF are un nou secretar general. Un fost coleg de-al lui Burleanu,...

FRF are un nou secretar general. Un fost coleg de-al lui Burleanu, de la Cotroceni, în locul lui Chivorchian

Comitetul Executiv al FRF l-a numit în funcția de secretar general al forului românesc pe Radu Vișan, acesta urmând să ocupe postul lăsat vacant de Gheorghe Chivorchian.

Propunerea lui Vișan pentru postul de secretar general a fost făcută de președintele FRF Răzvan Burleanu. Tot luni s-a mai decis ca Gabriel Bodescu, consilier al lui Burleanu, să fie avansat în funcţia de secretar general adjunct.

Radu Vişan a fost, de la momentul în care Burleanu a câștigat alegerile FRF și până în prezent, manager dezvoltare instituţională în cadrul FRF. El mai este şi membru în Comisia Hattrick a UEFA.

Vișan a colaborat cu Burleanu în perioada în care cei doi lucrau la Administraţia Prezidenţială. Actualul secretar general al FRF a fost decorat, la un moment dat, de către fostul preşedinte Traian Băsescu cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de cavaler.

Gherghe Chivorchian, fostul secretar general şi FRF au decis încetarea raporturilor contractuale, după ce oficialul de la Casa Fotbalului fost cercetat penal de DNA Timişoara pentru complicitate la abuz în serviciu. Chivorchian fusese suspendat din funcţia de la FRF, la data de 30 iunie.

Citește și Live Score Steaua – Partizan: miercuri, ora 21.30, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor

 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă