11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăTechDragnea promite că NU va vorbi despre Justiţie. De ce îl sprijină...

Dragnea promite că NU va vorbi despre Justiţie. De ce îl sprijină pe Cazanciuc

Liviu Dragnea, noul preşedintele interimar al PSD, a declarat, joi, că o să aibă o atitudine foarte interesantă faţă de Justiţie, în sensul că nu trebuie să se vorbească despre ea. “O să am o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie, adică aş vrea să nu mai vorbim despre ea, pentru că foarte mulţi vorbesc despre justiţie, justiţia trebuie să se întâmple şi punct”, a declarat Dragnea citat de Mediafax.

CITEŞTE ŞI  Liviu Dragnea A CÂŞTIGAT şefia PSD. Ce se întâmplă cu Victor Ponta  

Nu aş vrea să mai văd politicieni, pot vedea analişti, moderatori, este firesc pentru că presa este a patra putere în stat, dar ca un om politic să vină să-şi dea cu părerea despre justiţie, că justiţia este bună sau rea. Justiţia este una singură şi face dreptate, unii care primesc sentinţe nefavorabile sunt supăraţi, alţii cu sentinţe favorabile sunt bucuroşi. Dar cu sentinţele este ca şi cu legile, pot fi legi care te supără, că ai o afacere sau altceva, dar pe care eşti obligat să le respecţi, aşa este şi cu justiţia“, a mai adăugat Dragnea.

CITEŞTE ŞI  Până când va mai rămâne Victor Ponta premier

Întrebat dacă demisia lui Cazanciuc de la ministerul Justiţiei pleacă de la voci singulare în partid, Liviu Dragnea a spus că da. “Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei“, a precizat noul şef al PSD-ului.

CITEŞTE ŞI  Ponta, la şedinţa PSD: Am partea mea de vină în numirea Codruţei Kovesi la DNA

 

 

Cele mai citite

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă