14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Programul românilor, 20 ianuarie: Marius Copil și Monica Niculescu,...

Australian Open 2015. Programul românilor, 20 ianuarie: Marius Copil și Monica Niculescu, în primul tur

Australian Open 2015. Marius Copil și Monica Niculescu debutează, marți, în runda inaugurală a primul Grand Slam al anului. În timp ce Niculescu va avea o misiune aproape imposibilă, Copil se va afla în premieră la acest nivel.

Programul românilor la Australian Open, 20 ianuarie (ora României):

Monica Niculescu – Samantha Stosur (ora 02.00, Rod Laver Arena)

Marius Copil – Pablo Andujar (în jurul orei 06.00, terenul 19).

Citește și Halep – Gajdosova, în turul al doilea la Australian Open. Cine este jucătoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

Niculescu, 49 WTA, o întâlnește, în meciul de deschidere a zilei, pe principala favorită a gazdelor, australianca Samantha Stosur, 20 WTA. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum. Românca va avea o misiune aproape imposibilă, în condițiile în care Stosur va avea parte de o susținere uriașă pe Rod Laver Arena.

Copil, 194 ATA, va da piept cu spaniolul Pablo Andujar, 43 ATP. Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată, la București, în 2011, când spaniolul se impunea cu scorul de 6-2, 6-3. În ciuda diferenței foarte mari din clasamentul ATP, Copil, jucător cu aproape 5 ani mai tânăr față de adversarul său, ar putea beneficia de avantajul vârstei în disputa cu ibericul. Copil s-a calificat pentru prima dată în cariera sa pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă