13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialBox: Pacquiao a crezut că a câștigat el meciul cu Mayweather

Box: Pacquiao a crezut că a câștigat el meciul cu Mayweather

Manny Pacquiao (Filipine) a spus, după ce a pierdut meciul cu Floyd Mayweather, că a crezut că va fi declarat el învingător. După această partidă, Mayweather a câștigat a treia centură mondială.

“Cred că a fost un meci bun şi am crezut că am câştigat. El s-a mişcat foarte mult, dar nu este la fel de puternic ca alţii. Nu contează că este mai înalt ca mine, am luptat cu unii mai înalţi”, a declarat pugilistul filipinez, conform Mediafax.

Citește și Mayweather i-a luat centura lui Pacquiao. Cum a câștigat americanul al treilea titlu

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, duminică dimineaţă, la MGM Grand Arena din Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins acum în 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi şase înfrângeri în 65 de partide.

Mayweather deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar acum va avea şi centura WBO, care era deţinută de Pacquiao.

 

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...

Germania și aliații acuză Rusia de atacuri cibernetice de amploare

Germania a acuzat Rusia că a lansat atacuri cibernetice asupra firmelor sale de apărare și aerospațiale, precum și asupra unor ținte din alte țări,...
Ultima oră
Pe aceeași temă