22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Donald Trump stârnește noi controverse. El a făcut aluzii obscene la...

VIDEO: Donald Trump stârnește noi controverse. El a făcut aluzii obscene la dezbaterea republicanilor

Candidatul pentru învestitura republicană la alegerile prezidențiale din Statele Unite, Donald Trump, a făcut aluzii obscene la adresa unuia dintre candidații care au participat la o dezbatere care a avut loc joi seara, informează AFP, citat de Agerpres.

Omul de afacei l-a atacat pe senatorul de Florida Marco Rubio care, la sfârşitul săptămânii trecute, l-a provocat luând în derâdere atenţia pe care o acordă înfăţişării sale şi mărimea presupusă mică a mâinilor lui. 

„A vorbit despre mâinile mele lăsând să se înţeleagă că dacă sunt mici şi altceva e mic. Vă garantez că nu este nicio problemă”, a declarat Donald Trump în cursul dezbaterii organizate la Detroit, transmisă de Fox News.

Watch the latest video at video.foxnews.com

Citește și: Super-thriller în super-marțea prezidențialelor americane

În replică, Marco Rubio l-a acuzat pe Trump că a delocalizat locuri de muncă în Mexic şi China, mai ales pentru linia sa de îmbrăcăminte. Donald Trump i-a răspuns adresându-i-se adversarului său cu apelativul „Micule Marco”. 

Ceilalţi doi candidaţi, senatorul de Texas Ted Cruz şi guvernatorul de Ohio John Kasich, s-au aflat pe scenă şi au păstrat un aer de seriozitate.

Citește și:  Justiția SUA îl vizează pe Trump, exact în momentul când este favorit în cursa electorală

 

Cele mai citite

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă