13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialEVALUARE NAȚIONALĂ 2015. SUBIECTELE la Matematică, la clasa a IV-a

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. SUBIECTELE la Matematică, la clasa a IV-a

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Elevii claselor a IV-a au avut, miercuri, proba scrisă la Matematică. Ei au avut de ordonat numere, sa identifice cifrele zecilor și sutelor și să facă adunări și scăderi.

Descarcă subiectele la Matematică, atașate articolului.

Joi, elevii vor susține proba scrisă la Limba maternă.

Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică, precizează Ministerul Educației Naționale.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Elevii au la dispoziție 60 de minute să rezolve testul la fiecare materie. Evaluările se vor desfășura în timpul orelor de curs, în funcție de programul fiecărei unități de învățământ.

Citește și: EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. SUBIECTELE la Limba română, la clasa a IV-a

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Rezultatele individuale obținute nu se afișează/ nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează MEN.

 

Cele mai citite

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar fi implicat într-un scandal sexual cu o adolescentă de 14 ani

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă...

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico a fost plasat în arest preventiv

Un tribunal slovac a decis sâmbătă plasarea în arest preventiv a bărbatului acuzat de tentativă de asasinat împotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtătoarea...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă