12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO virală. Desenul tulburător al unei fetițe de nouă ani, despre atentatul...

FOTO virală. Desenul tulburător al unei fetițe de nouă ani, despre atentatul de la Nisa

O fetiţă de nouă ani, care a scăpat din atentatul de la Nisa, a realizat un desen care a impresionat o lume întreagă, scrie Mediafax. 

Copila se afla alături de unchiul ei, pe Promenade des Anglais, atunci când atacatorul ISIS Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion de 19 tone prin mulţime. În centrul desenului, se află camionul care, condus de atacatorul în vârstă de 31 de ani, şi-a făcut loc pe faleză şi a nimicit tot ce i-a stat în cale. Pe desen, micuţa a adăugat şi informaţii despre atacatorul furios. De asemenea, se mai poate vedea o mamă care împinge un cărucior, în încercarea de a-şi salva copilul, însă apar şi ofiţerii de poliţie înarmaţi care trăgeau în camion, în speranţa că vor putea să îl oprească.  

Fetiţa a tras o săgeată îndreptată spre cuvintele ” subsolul restaurantului “, pentru a indica modul în care unii oameni au reuşit să se ascundă de atacator .

Copila a spus că desenul realizat a ajutat-o ​​să se simtă mai bine după atrocităţile pe care le-a văzut .

Zece copii s-au numărat printre cele 84 de victime ale atentatului de la Nisa, revendicat de teroriștii din gruparea Stat Islamic. 

Citește și:  FOTO + VIDEO. Atacul de la Nisa, REVENDICAT de gruparea Stat Islamic. Ministrul de Interne: Șoferul camionului pare să se fi radicalizat foarte rapid

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă