18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase, acuzat de Pam Shriver că a întrebat-o dacă era virgină,...

Ilie Năstase, acuzat de Pam Shriver că a întrebat-o dacă era virgină, în repetate rânduri

Fosta jucătoare americană de tenis, Pam Shriver, susține că până la vârsta de 20 de ani, Ilie Năstase a întrebat-o de mai multe ori dacă era virgină, potrivit BBC citat de Mediafax.

"De fiecare dată când m-am întâlnit cu el la vreun turneu, mi-a pus aceeaşi întrebare. Acest om nu respectă femeile de foarte mult timp. Ulterior, când aveam în jur de 20 de ani, m-a întrebat din nou, a 30-a oară poate, iar eu i-am spus: «Ai putea, te rog, să nu mă mai întrebi acest lucru?». Nu m-a mai întrebat niciodată. Am pus piciorul în prag, iar el a încetat", a declarat Pam Shriver, potrivit BBC.

Pam Shriver, ajunsă la 54 de ani, a cucerit de-a lungul carierei 21 de turnee de Mare Şlem la dublu.

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, sâmbătă, după mai multe incidente. Potrivit presei britanice prezente la Constanţa, Năstase le-a atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, duminică, pe contul oficial de Twitter, că fostul tenisman Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România – Marea Britanie. Astfel, el nu va mai avea acces la competițiile ITF, arată News.ro.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă