21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialValul sinuciderilor continuă. Doi elevi s-au aruncat de pe un bloc cu...

Valul sinuciderilor continuă. Doi elevi s-au aruncat de pe un bloc cu zece etaje

Doi elevi din Oradea, de 15 și 17 ani, s-au aruncat de pe un bloc cu zece etaje, după ce ar fi băut alcool împreună cu alți amici, informează Mediafax.

”Cei doi erau elevi în clasa a VIII-a și a X-a și au fugit de acasă în urmă cu o săptămână. Locuiseră într-o clădire dezafectată din Oradea. Din primele cercetări rezultă că nu erau consumatori de substanțe halucinogene sau droguri, însă erau cunoscuți consumatori de alcool”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Citeşte şi: Sinucidere pe Calea Victoriei. Femeia care a stat 35 de ore pe bloc s-a aruncat în gol

Unul dintre tineri a căzut peste un rastel de biciclete, iar celălat pe spațiul verde. Medicii chemați la fața locului au declarat că nu au putut decât să constate decesul.

Procurorii nu au stabilit, deocamdată, motivele pentru care cei doi tineri s-au aruncat de pe blocul cu zece etaje, urmând să fie audiate familiile sinucigașilor.

Citeşte şi: Constanţa: Un bărbat care voia să se arunce de pe bloc, salvat în ultima clipă

Anchetatorii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea dacă cei doi au consumat și alte substanțe în afară de alcool.

Cele mai citite

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...

Messi, de neoprit în America! Argentinianul a reușit o nouă dublă și e golgheter în MLS

Lionel Messi a contribuit decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, după ce a marcat...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...
Ultima oră
Pe aceeași temă