12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Cum a ironizat echipa României gestul lui Bouchard, după victoria Alexandrei...

VIDEO Cum a ironizat echipa României gestul lui Bouchard, după victoria Alexandrei Dulgheru

Gestul făcut de Eugenie Bouchard, care a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru, înaintea meciului din Fed Cup, nu a rămas netaxat. Echipa României a ridiculizat-o pe canadiancă la finalul meciului câștigat de Dulgheru.

Alexandra Dulgheru, 69 WTA s-a impus, după o oră și 37 de minute, cu scorul de 6-4, 6-4, în fața lui Eugenie Bouchard. După ce a încheiat ultimul punct al meciului, Dulgheru s-a repezit bucuroasă spre banca României. Când a vrut să dea mâna cu membrii stafului aceștia și-au trecut mâna prin păr, ridiculizând astfel gestul canadiencei. Totul a părut o coregrafie stabilită de dinainte, astfel că victoria Alexandrei nu a fost chiar o surpriză pentru România.

Citește și Fed Cup. Canada – România 1-1: Alexandra Dulgheru, victorie incredibilă cu Eugenie Bouchard, numărul 7 mondial!

Înaintea meciului, la ședința foto, Alexandra Dulgheru i-a întins mâna lui Eugenie Bouchard, însă aceasta a refuzat să îi întindă și ea mâna, spunând că nu obișnuiește să facă acest lucru înainte de meciuri. Bouchard a explicat ulterior că este vorba despre o superstiție a ei.

Reacții la adresa canadinecei au venit din mai multe părți, Simona Halep spunând că acest lucru ține de educație la urma urmei, în timp presa din Canada a criticat de asemenea gestul lui Bouchard.

După primele două partide ale întâlnirii de Fed Cup, din barajul Grupei Mondiale, Canada și România se află la egalitate, scor 1-1.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă