13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un copil autist a construit o replică a Titanicului din peste...

VIDEO. Un copil autist a construit o replică a Titanicului din peste 50.000 de piese LEGO. Cum arată şi cât a durat construcţia

Un băiat autist din Islanda, în vârstă de 12 ani, a construit o replică a pachebotului Titanic, la o scală de şase metri, din 56.000 de piese Lego. Brynjar Karl i-a cerut public companiei Lego să îl susţină în construcţia replicii şi a postat un videoclip cu progresul lui pe Internet, scrie irishtimes.com.

Citeşte şi: Compozitorul muzicii din ”Titanic” și ”Troia” a murit într-un accident

„Mi-a luat 11 luni să îmi termin nava. În sfârşit, pot să spun că mi-am îndeplinit visul”, a spus copilul, care îşi doreşte să devină căpitan de navă.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu băiatul care a construit replica pachebotului Titanic din piese lego, Brynjar Karl.

Citeşte şi: VIDEO. Un muzeu uriaş dedicat Titanicului va fi deschis pe 31 martie, la Belfast

După ce a terminat replica, băiatul a spus că îşi doreşte să viziteze muzeul Titanic Belfast, ca să înveţe cât mai mult despre istoria pachebotului. Reprezentanţii muzeului i-au oferit un tur complet şi i-au oferit acces inclusiv la rampele pe care a fost costruită nava.

Citeşte şi: Vioara care a răsunat pe Titanic, înainte de scufundarea acestuia, vândută la licitaţie

Replica pachebotului a fost expusă într-un mall din Islanda şi va fi, în curând, transportată şi expusă în Suedia. 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă