13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleMirel Rădoi: Eu și staff-ul suntem vinovați pentru pierderea Supercupei

Mirel Rădoi: Eu și staff-ul suntem vinovați pentru pierderea Supercupei

Mirel Rădoi, tehnicianul echipei Steaua, a spus, după ce a pierdut Supercupa României, scor 0-1, în fața formației ASA Târgu Mureș, că vinovații sunt el și staff-ul său. Rădoi spune că nu a reușit să-i motiveze pe jucători suficient de mult.

“Trebuie să ne aducem aminte că am întâlnit o echipă care a trecut printr-o perioadă dificilă şi care s-a motivat mai mult decât noi. Eu şi staful suntem vinovaţi pentru acest rezultat, poate că nu am reuşit să îi motivăm pe jucători pentru această partidă. Nu ne putem ascunde în spatele motivului că am fi obosiţi după cantonament, şi ASA e în aceeaşi situaţie. Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară. Felicitări celor de la ASA că au ştiut să fie mai motivaţi decât noi!”, a spus Rădoi, potrivit Mediafax.

Citește și ASA Târgu Mureș câștigă Supercupa României, după 1-0 cu Steaua. Victorie MARE pentru Super Dan!

Întrebat despre dubla cu Trencin, din preliminariile Ligii Campionilor, Rădoi a spus: “Nu am pierdut acest meci doar pentru că nu avem jucători. Avem un lot bun, dar pentru Liga Campionilor ne mai trebuie jucători. Meciul cu Trencin va fi foarte greu, dar cu atitudinea din seara asta e greu să te califici”.

Rădoi a comentat şi faptul că Teixeira, dorit de Steaua, a ajuns la Astra Giurgiu: “Nu ştiu care a fost exact situaţia lui Teixeira, ne interesa, dar dacă a ales să se ducă la Astra îi respectăm decizia. Din respect pentru jucătorii care sunt acum aici aş prefera să nu spun numele celor pe care îi vreau la Steaua”, a menţionat Rădoi.

Citește și Supercupa României Steaua – ASA 0-1. Rezultatul, decis la pauză, la vestiare!

Formaţia ASA Târgu Mureş, vicecampioana României, a câştigat Supercupa României, după ce a învins, miercuri, la Constanţa, cu scorul de 1-0, echipa Steaua Bucureşti, campioana en-titre.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Axente, în mintul 63.

 

Cele mai citite

Irina Begu, în „sferturile” turneului ITF de la Wiesbaden

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Wiesbaden, după ce a învins-o în trei seturi pe elveţianca Simona...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

pe Ponta, nu pe poante, ca să defileze frumos pe podiumul electoral

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Capitalei, să nu mai creadă că nu o susține în...
Ultima oră
Pe aceeași temă