17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleSupercupa României Steaua - ASA 0-1. Rezultatul, decis la pauză, la vestiare!

Supercupa României Steaua – ASA 0-1. Rezultatul, decis la pauză, la vestiare!

Supercupa României a fost câșptigată, în premieră, de către ASA Târgu Mureș, în fața Stelei, după ce pe tot parcursul meciului s-a marcat un singur gol. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a avut contribuit decisiv la victoria echipei sale prin intervenția pe care a avut-o la vestiare.

Dan Petrescu a dezvăluit un episod foarte important din Supercupa României, care a înclinat balanța în favoarea echipei din Târgu Mureș. La pauză, după o primă repriză sub așteptări, dar dominat de Steaua, Dan Petrescu le-a ținut elevilor săi de la ASA un puternic discurs motivațional. Steaua a fost mult mai bună în prima repriză, am fost marcaţi de evenimente, dar i-am certat zdravăn la pauză. Le-am zis: vreţi să plec de acum? Şi s-a văzut, a declarat Dan Petrescu, potrivit Sport.ro.

Având în vedere cum a decurs partida surplusul de energie și de motivare pe care l-au avut mureșenii după pauză a contribuit decisiv la soarta partidei. Deși steliștii au avut ocazii mai mari, jocul lor nu a fost unul foarte determinat, așa cum Steaua nu a mai evoluat din perioada Reghecampf.

“A fost o lună incredibil de grea, am făcut miracole, am cumpărat 12 jucători, după care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. N’Doye s-a antrenat doar 4 zile şi a jucat excelent. Am avut probleme mari, a trebuit să schimb ceva pentru că echipa nu a arătat foarte bine la antrenament.”

Citește și ASA Târgu Mureș câștigă Supercupa României, după 1-0 cu Steaua. Victorie MARE pentru Super Dan!

După pauză scorul de 1-0 a fost stabilit după ce Golanski a trimis o centrare șutată, iar Axente a împins mingea în poarta lui Cojocaru.

Dan Petrescu a spus că după ce a câștigat Supercupa îi vine greu să părăsească echipa, pe a cărei bănci tehnici a stat la un singur meci oficial. Totuși el spune că a luat decizia de a părăsi ASA, la mai puțin de o lună de la preluarea echipei, din cauza problemelor financiare apărute la club săptămâna aceasta. El i-a urat succes lui Mirel Rădoi pe banca Stelei.

Pentru Dan Petrescu acesta este al treilea trofeu din carieră.

Citește și Mirel Rădoi: Eu și staff-ul suntem vinovați pentru pierderea Supercupei

Cele mai citite

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene se laudă cu proiectele din ultimii ani

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a subliniat marți, în cadrul unei declarații la Craiova, importanța investițiilor în sectorul sănătății din România în...

România are toate şansele să devină un adevărat hub regional în domeniul logistic (analiză Frames)

România are toate şansele să devină un adevărat hub regional în domeniul logistic, al producţiei şi al serviciilor transfrontaliere, potenţialul de investiţii în dezvoltarea...

Legea care obligă patronii care închiriază mașini să facă inspecția la șase luni, promulgată de Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate...
Ultima oră
Pe aceeași temă