13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportPonta: Sora și mama mea sunt linșate mediatic doar ca eu să...

Ponta: Sora și mama mea sunt linșate mediatic doar ca eu să fiu lovit politic

Premierul Victor Ponta a comentat, pe Facebook, referitor la audierea mamei și surorii sale la DNA Ploiești că acest linșaj mediatic lovește, de fapt, în persoana lui. 

”Este o mare suferință pentru mine să văd că sora și mama mea sunt linșate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc și o să le fiu alături toată viața așa cum îmi sunt și ele, și aș vrea să am și eu și surorile mele tăria de caracter și echilibrul pe care mama le-a dovedit în toți cei 72 de ani ai ei!”, a scris premierul pe Facebook. 

Alexandra Herțanu, sora premierului Victor Ponta, a fost chemată la DNA pentru a lua la cunoștință ce calculatoare, ridicate la percheziții de la firma sa de contabilitate Exfin 2000, nu au legătură cu dosarul în care a fost arestat soțul ei, Iulian Herțanu, și urmează a-i fie restituite.

Citește și: VIDEO. Sora lui Victor Ponta, audiată la DNA Ploiești. Urmează și mama premierului

Mama Lui Ponta, Cornelia Naum, contabilă, cea care a înființat firma Exfin 2000, a fost citată la DNA Ploiești ca martor, la ora 10.00. Unele surse , neconfirmate oficial, spun că mama lui Ponta ar fi la audieri la această oră, deși televiziunile prezente în fața sediului DNA Ploiești nu au capturat imagini cu intrarea mamei premierului .

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă