15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. "Halep a evoluat fără a da semne de boală"....

Australian Open 2015. “Halep a evoluat fără a da semne de boală”. Ce scrie WTA despre succesul româncei

Australian Open 2015. Simona Halep, calificată în turul al doilea, după ce a trecut de Karin Knapp, 50 WTA, a fost lăudată de site-ul oficial al WTA pentru evoluția sa din runda inaugurală a primului Grand Slam al anului 2015.

Succesul Simonei, din primul tur, scor 6-3, 6-2 în fața Karinei Knapp, nu a rămas trecut cu vederea de către site-ul WTA. "Adversara sa a avut câteva momente de sclipire, însă Halep a fost într-o formă foarte bună, fără a da semne de boală, după afecțiunea care a scos-o din turneul de la Sydney, săptămâna trecută."

Citește și Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open, după ce a trecut de Knapp

WTA scrie că sportiva din Italia a avut un început lansat de meci, însă a fost dominată apoi de româncă, rezistând o oră și jumătate în fața Simonei.

"Halep are un 6-0 perfect în acest an. Ea a ajuns la 5-0 (n.r. bilanțul victoriilor) pentru a câștiga primul titlu al anului și al nouălea al carierei la Shenzhen, cu două săptămâni în urmă, după care a făcut 6-0 o dată cu victoria de luni."

Gajdosova, viitoarea adversară a Simonei, din turul al doilea, este considerată o jucătoare care poate fi periculoasă, mai ales că ea se află într-o creștere de formă după ce a fost nevoită să stea o vreme îndelungată departe de teren, din cauza accidentărilor. A început anul pe locul 71, iar acum a ajuns pe poziția 62 în clasamentul WTA, însă cel mai bun loc ocupat în cariera sa a fost în 2011, 25 WTA.

Citește și Halep – Gajdosova, în turul al doilea la Australian Open. Cine este jucătoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

Sportiva australiană, cu origini slovace, este o favorită locală, având în vedere că va evolua în fața propriului public. Totuși ea nu a trecut până acum niciodată de turul 1.

Cele mai citite

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă