12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Halep va întâlni o fost coechipieră a lui Tecău....

Australian Open 2015. Halep va întâlni o fost coechipieră a lui Tecău. Locul surprinzător, ocupat în clasament!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, calificată în turul al treilea, o va întâlni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a avut un parcurs surprinzător la acest turneu.

Simona Halep s-a calificat în runda următoare, miercuri, după ce a trecut de australianca Jarmila Gajdosova, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră și șase minute. Românca a avut un debut ceva mai dificil, însă s-a impus apoi cu ușurință în fața australiencei. Meciul a început la ora locală 23.40, din cauza partidei Nadal – Smyczek, disputată înaintea meciului Simonei, pe arena centrală. Ibericul, numărul 3 mondial, la fel ca și Simona, a avut nevoie de mai bine de patru ore pentru a trece de numărul 112 ATP.

Citește și Live Text Simona Halep – Bethanie Mattek-Sands: ora 06.00, în turul al treilea

Bethanie Mattek-Sands a învins-o, în turul al doilea, pe Kristina Mladenovic (Franța), 71 WTA, cu scorul de 7-6 (7/3), 7-6 (8/6). În prima rundă, Sands a trecut de Ying-Ying Duan (China), 119 WTA. Evoluția din acest an a fost cea mai bună din cariera jucătoarei de 29 de ani, la acest turneu. Ea nu trecuse niciodată de primul tur până la această ediție.

Citește și Halep, în turul trei, după 6-2, 6-2 cu Gajdosova. Primele declarații

Sands, cel mai slab clasată jucătoare rămasă în competiție, este cunoscută mai ales pentru turneul de dublu mixt, câștigat la Australian Open, în 2012, când a făcut pereche cu Horia Tecău. Cea mai bună poziție a americancei a fost locul 30 la simplu, potrivit site-ului oficial al competiției, respectiv locul 11 la dublu. În prezent Sands este numărul 110 la dublu. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă