10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialBucharest Open: Alexandra Dulgheru a abandonat. Ce accidentare a suferit

Bucharest Open: Alexandra Dulgheru a abandonat. Ce accidentare a suferit

Alexandra Dulgheru, 46 WTA și cap de serie numrul 5, a abandonat în optimile turneului BRD Bucharest Open, în primul set al meciului cu americanca Anna Tatishvili, 134 WTA.

Dulgheru era condusă cu scorul de 5-2, în primul set, când a anunțat că vrea să încheie partida. Românca suferă de o accidentare mai veche la genunchi, care a recidivat la București. Românca a avut un program încărcat în ultimele 2 săptămâni, după ce săptămâna trecută a câștigat turneul ITF, de 100.000 dolari, de la Contrexeville (Franța). Meciul de joi de la Arenele BNR a fost ultimul de pe terenul central și a început în jurul orei 23.00.

Citește și Bucharest Open: Niculescu și Mitu se întâlnesc, vineri, în sferturi. Duel cu miză mare

Dulgheru a trecut, la București, de chinezoaica Shuai Zhang, 166 WTA, pe care a eliminat-o, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4. Alexandra a spus, după meci, că are nevoie de 2-3 săptămâni de pauză pentru a se putea recupera. Ea a mai spus că dacă ar fi continuat risca să se accidenteze și la celălalt genunchi.

Alexandra Dulgheru va rămâne în jurul locului 46 (+/- o poziție) după turneul de la București.

Singurele românce rămase în competiție la Arenele BNR din București sunt Monica Niculescu, 41 WTA și Andreea Mitu, 78 WTA, care se vor duela, în sferturi, vineri.

Citește și Bucharest Open: programul sferturilor de finală. Cine evoluează vineri la Arenele BNR

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă