11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Halep evoluează în turul al doilea la Dubai. Informația privind accidentarea...

UPDATE. Halep evoluează în turul al doilea la Dubai. Informația privind accidentarea sa nu s-a confirmat

UPDATE 17 ianuarie. Simona Halep evoluează la Dubai, în turul al doilea, astfel că informația potrivit căreia românca s-ar fi accidentat și a riscat să nu mai participe rămâne doar un zvon.

Halep ar fi acuzat unele dureri în zona coastelor și trebuia să fie supusă unor examinări medicale, conform Ziare.com.

Urmărește aici Live Text Halep – Hantuchova: ora 18.30. Românca își apără, pentru prima dată, titlul la un turneu Premier 5

——

UPDATE 20.10 Adversara Simonei Halep, din turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, va fi Daniela Hantuchova (Slovacia, 47 WTA), care a învins-o, în prima rundă, cu scorul de 7-6(7/6), 3-6, 6-3, pe Mona Barthel.

——

UPDATE 17.50 Simona Halep, cap de serie numărul 1, are probleme chiar cu o zi înaintea primului său meci la Dubai. Românca s-a accidentat și riscă să abandoneze.

Simona acuză unele dureri în zona coastelor și va fi supusă unor examinări medicale, conform Ziare.com.

Românca trebuia să debuteze, marți, în jurul orei 19.00, ora României, pe arena centrală. Până acum s-au mai retras din acest turneu Serena Williams (1 WTA) și Eugenie Bouchard (7 WTA).

——

Simona Halep, cap de serie numărul 1, debutează, marți seara, în cadrul turneului de tenis de categorie Premier 5 de la Dubai, dotat cu premii totale în valoare de 2,513 milioane de dolari.

Halep începe turneul direct din runda a doua, din poziția de principală favorită. Prima adversară a româncei va fi învingătoarea partidei Mona Barthel (Germania, 39 WTA) – Daniela Hantuchova (Slovacia, 47 WTA), care are loc luni.

Partida româncei este programată pe terenul central, pentru sesiunea de seară, marți, după meciul Elina Svitolina (Ucraina) – Petra Kvitova (Cehia, cap de serie numărul 2). Această partidă va începe la ora 17.00, ora României. Cel mai probabil partida Simonei va începe între orele 18.30-19.00. 

Vezi aici De ce a pierdut Halep locul 3 mondial și cum îl poate recăpăta la Dubai

Tot marţi, debutează și perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova (România/Rusia), care va întâlni în al patrulea meci, pe terenul 7, echipa Michaella Krajicek/Barbora Zahlavova Strycova (Olanda/Cehia), în primul tur al probei de dublu.

Citește și Ruzici: "Nu ne obsedează locul în clasament." Ce priorități are Halep, care a căzut pe 4 WTA

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă