12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPresa internațională, cu ochii pe "semifinala de vis" dintre Simona Halep și...

Presa internațională, cu ochii pe “semifinala de vis” dintre Simona Halep și Serena Williams

Calificarea Simonei Halep în semifinalele turneului de la Miami a făcut înconjurul lumii, deoarece astfel va putea avea loc cel mai așteptat meci al anului, cel dintre româncă și liderul mondial Serena Williams.

Presa franceză a tratat pe larg calificarea Simonei Halep, cap de serie numărul 3, în semifinala Miami Open. “După ce s-a impus cu autoritate în meciul cu Stephens, scor 6-1, 7-5, Simona Halep o va întâlni, în semifinale, pe Serena Williams. Românca este ultima jucătoare care a învins-o pe numărul 1 mondial (n.r. Turneul Campioanelor). Meciul dintre Halep şi Williams va fi cel mai important de la începutul acestui sezon. Acesta trebuia să aibă loc în semifinale la Indian Wells, dar americanca a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la genunchi”, a scris L’Equipe.

Urmărește aici Live Text Miami 2015. Simona Halep – Serena Williams: vineri, ora 04.00. Adevărata finală a turneului

Belgienii de la cotidianul La Derniere Heure scriu despre un meci exploziv, respectiv despre adevărata finală a turneului, care va avea loc între Halep și Williams: “La zece zile după întâlnirea ratată de la Indian Wells, Serena Williams şi Simona Halep vor juca, joi, la Miami, într-o semifinală explozivă cu alură de finală. Turneul de la Miami este favoritul Serenei, care s-a impus la ultimele două ediţii. Dar Halep are statistici impresionante în 2015, cu trei turnee câştigate şi 14 victorii consecutive.”

“Victoria cu 6-1, 7-5 o duce pe Halep la o semifinală de vis cu Serena Williams, meci în care se vor întâlni cele mai bune jucătoare ale momentului. Halep, cu 14 victorii la rând, o va întâlni pe Williams, care a obţinut 19 victorii în acest an şi este neînvinsă în 2015”, scrie și tennisnow.com.

Site-ul oficial al WTA amintește de impactul pe care partida dintre Halep și Williams îl va avea. Simona Halep a învins-o pe tânăra speranță, Sloane Stephens, pentru a ajunge în semifinalele Miami Open, acolo unde va juca într-un adevărat blockbuster împotriva Serenei Williams.

Citește și Miami 2015. Simona Halep a trecut de Stephens, scor 6-1, 7-5. Urmează Serena Williams, în semifinale

Simona Halep, cap de serie numărul 3, a învins-o, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA şi s-a calificat în semifinalele turneului Miami Open, acolo unde o va întâlni pe Serena Williams, numărul 1 mondial. Meciul Halep – Williams este programat, vineri, de la ora 04.00.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă