18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Simona Halep merge pe mâna Monicăi Niculescu. Vezi care este motivul

Wimbledon: Simona Halep merge pe mâna Monicăi Niculescu. Vezi care este motivul

Simona Halep, 3 WTA, a revenit în țară, după ce a fost eliminată la Wimbledon încă din primul tur. Românca a spus, la aeroport, că are o favorită în duelul dintre Monica Niculescu și Timea Bacsinszky.

Niculescu, 48 WTA și Bacsinszky, a 15-a favorită, se vor lupta pentru un loc în sferturile de finală ale Wimbledon. Simona Halep a spus că ea merge pe mână Monicăi în acest meci. 

Citește și FOTO. Halep, ANUNȚ surprinzător la revenirea în țară. Când va reveni în circuitul WTA!

Dincolo de faptul că româncele din circuitul WTA sunt în relații bune, Halep mizează pe experiența Monicăi Niculescu pe iarbă.

Niculescu, deși nu este favorita duelului, este o foarte bună jucătoare de iarbă, ea disputând deja o finală de turneu Premier în acest an. La Wimbledon și-a egalat cea mai bună performanță la un grand slam, optimi la US Open 2011.

Bacsinszky, o jucătoare într-o creștere formidabilă, ar putea avea probleme mari cu românca. Duelul dintre cele două are loc luni și va fi a doua partidă a zilei de pe terenul numărul 18.

Citește și Live Text Monica Niculescu – Timea Bacsinszky: ora 15.00 Wimbledon. Cine conduce în meciurile directe

 

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă