15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialWimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera...

Wimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera sa

Simona Halep, cap de serie numărul 3 la simplu, va evolua și în turneul de dublu de la Wimbledon. Românca va face pereche cu Elena Bogdan, cele două urmând să întâlnească o echipă cap de serie în primul tur.

Simona Halep și Elena Bogdan vor juca, în primul tur, împotriva cuplului Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), cap de serie numărul 7, potrivit Mediafax.

Citește și Wimbledon 2015: Analiza traseului Simonei Halep. Ce șanse are și pe cine poate întâlni românca

Tot în primul tur, Irina-Camelia Begu evolueză alături de spaniola Lara Arruabarrena, împotriva cuplului american Varvara Lepchenko/Christina McHale.

Monica Niculescu şi Olga Savciuk din Ucraina le vor întâlni, în primul tur, pe surorile gemene Pliskova, Karolina şi Kristyna, din Cehia.

Şi Alexandra Dulgheru joacă la dublu, în echipă cu Silvia Soler-Espinosa din Spania. Adversarele lor sunt favoritele numărul 6, Garbine Muguruza şi Carla Suarez Navarro, tot din Spania.

Citește și Simona Halep, pe covorul roșu la Wimbledon. Românca, asaltată de fani și de presa internațională!

O altă româncă prezentă pe tabloul de dublu este Raluca Olaru. Ea şi chinezoaica Chen Liang vor da piept în turul I cu perechea Belinda Bencic/Katerina Siniakova (Elveţia/Cehia).

Pe tabloul de dublu masculin de la Wimbledon, perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda) este cap de serie numărul 4, iar cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) este al nouălea favorit.

Tecău şi Rojer vor juca în primul tur împotriva echipei Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia). La rândul lor, Mergea şi Bopanna vor da piept cu Tim Smyczek/Jiri Vesely (SUA/Cehia).

Citește și Presa americană: “Ar fi o prostie să o scoatem pe Halep din calcule la Wimbledon!”

Horia Tecău este triplu finalist la Wimbledon, în 2010, 2011 şi 2012, de fiecare dată în echipă cu suedezul Robert Lindstedt.

La al treilea Grand Slam al anului, echipele care pierd în turul I al probei de dublu vor primi un premiu total de 9.000 de lire sterline (circa 12.500 de euro), iar cele care ajung în turul secund, 13.750 de lire sterline (aproape 20.000 de euro).

 

 

 

 

Cele mai citite

România are nevoie de o nouă generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, consideră rectorul SNSPA

România trebuie "să investească încredere într-o nouă generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental", consideră profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Un semifinalist de Cupa UEFA va antrena la turneul final al Cupei Satelor

Vasilică Cristocea, fotbalist care în sezonul 2005-2006 a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, este unul dintre antrenorii de la turneul final...
Ultima oră
Pe aceeași temă