10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialNoua Mazda MX-5, prețurile modelului decapotabil. Vezi cât costă în România

Noua Mazda MX-5, prețurile modelului decapotabil. Vezi cât costă în România

Noua Mazda MX-5 a fost lansată în România cu cinci niveluri de echipare, cea mai ieftină versiune urmând să coste 21.000 euro. Decapotabila japoneză este disponibilă pe piața autohtonă cu puțin timp înainte de a fi lansată și la Salonul Auto de la Frankfurt.

Mazda MX-5 intră în România cu cinci niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution, Revolution Top. Prețurile pentru noul model pleacă de la 20.990 euro și ajung până la 28.990 euro.

Echiparea standard include dotări ca: jante aliaj 16 inch, faruri LED, sistem monitorizare a presiunii în anvelope, pornirea motorului de la buton, geamuri electrice, computer de bord, ABD, DSC, TCS.

Citește și FOTO. PREMIERĂ în România: Una dintre cele mai așteptate mașini ale anului, LANSATĂ la București, înaintea Salonului de la Frankfurt

Printre dotările opționale se numără: piele pentru schimbător, volan și frână de mână, centru multimedia pe ecran de 7 inch, pilot automat, Bluetooth, șase difuzoare (două în tetiere șoferului).

Modelul vine cu două motorizări pe benzină. Prima, o unitate de 1.5 litri (131 CP și 150 de Nm) și a doua, un benzinar de 2 litri (160 CP și 200 Nm). În timp ce consumul mixt, anunțat de producător, este de 6 litri/100 km în cazul primei motorizări, propulsor mai puternic cere circa 6,6 litri pentru același număr de km. Propulsorul 2.0 SkyActiv-G accelerează până la 100 de km/h în doar 7.3 secunde.

Noua Mazda MX-5 va continua duelul cu modele ca BMW Seria Z (Z4) sau Audi TT.

Citește și FOTO. NOUL Mercedes Clasa S Cabrio, lansat oficial. Cum arată limuzina decapotabilă cu 585 CP

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă