12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Field Agent, prima aplicație din lume care îți dă bani ca...

VIDEO: Field Agent, prima aplicație din lume care îți dă bani ca să faci poze la coșul tău de cumpărături

Field Agent nu este o aplicație de divertisment ci chiar te plătește. Nu trebuie să trimiți sma-uri sau alerte către prieteni ci doar să fii atent când mergi la cumpărături. Practic, aplicația se instalează GRATUIT din Android Market sau iOS, îți faci cont care se sincronizează cu adresa ta de e-mail, poate fi cea de google cu care ai interacționat prima oară cu telefonul tău sau poate fir orice adresă și apoi completezi un chestionar preliminar.

CITEȘTE ȘI: Ce aplicații preinstalate vei găsi pe telefoanele Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge

Nume, vârstă, stare civilă, cod poștal, studii, nivel mediu câștiguri. După care îți personalizezi aria de interes și selectezi magazinele unde obișnuiești să faci cumpărături. Apoi îți alegi aria de proximitate cuprinsă între 3 km și 90 de km și aștepți misiuni. Inițial pleci cu un scor de 85 (un fel de scort klout de relevanță) care poate să scadă dacă atunci când primești misiuni le respingi sau trimiți feed-back mult mai târziu.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți găsești jumătatea cu smartphone-ul

Cum câștigi bani?

Aplicaţia are misiuni pentru tine. “Misiunile” Field Agent înseamnă chestionare de câteva întrebări la care utilizatorii trebuie să răspundă din magazin sau din fotoliul de acasă sau să realizeze poze în magazin în timp ce fac cumpărături sau acasă.

Pentru aceste informaţii sumele pe care Field Agent le plăteşte “agenţilor” care acceptă “misiunile” sale pot fi de la câţiva euro la câteva sute, în funcţie de numărul provocărilor pe care fiecare utilizator decide să le accepte sau nu. Important este ca utilizatorul să aibă un cont bancar valabil.

CITEȘTE ȘI: S-a lansat aplicația care te anunță dacă ai câștigat la Loteria Bonurilor

Controverse legate de aplicație

Sunt voci care spun că nu există totuși un control real al comportamentului cumpărătorilor. Poate au ca misiune să fotografieze anumite produse, coșul lor de cumpărături, clienții respectivi să facă acele fotografii și să pună produsele la loc în raft și să aleagă altele.

Informaţiile sunt folosite mai departe de către comercianţi şi producători, care verifică comportamentul clienților raportat la brandul lor.

</p>

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă