9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAela Cotabiță lămurește problema deconectării de la aparate a lui Gabriel Cotabiță

Aela Cotabiță lămurește problema deconectării de la aparate a lui Gabriel Cotabiță

Familia artistului Gabriel Cotabiță precizează că nu s-a pus problema deconectării de la aparate a cântărețului, iar starea lui este bună, conform unei postări a fiicei lui, Aela Cotabiță, pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și: Condiţii speciale pentru români în sălile de sport, după cazul Cotabiţă

”Având în vedere știrile fără verificări și fără cercetare prealabilă care au apărut, vă informăm că: NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul; este ILEGAL în România să deconectezi un pacient de la aparate; starea tatei este în continuare bună; suntem alături de el permanent, atât noi cât și echipa Spitalului Floreasca.  Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorința de discreție exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informațiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca”, a scris Alea Cotabiță.

Citește și: Ginerele lui Cotabiţă, MESAJ DUR în privinţa speculaţiilor din presă. Care este adevărul despre starea de sănătate a artistului

Gabriel Cotabiţă este internat din 8 mai în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a făcut un stop cardio-respirator. Săptămâna aceasta, medicii i-au făcut o traheotomie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă