18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe dramă a trăit actorul Jamie Foxx în copilărie

Ce dramă a trăit actorul Jamie Foxx în copilărie

Actorul american Jamie Foxx a dezvăluit, într-un interviu realizat de cotidianul Le Matin, că a fost abandonat de ambii părinţi la vârsta de şapte luni, informează Mediafax.

Citește și: Primul rol al lui Jamie Dornan după „Fifty Shades of Grey”

„Aveam şapte luni atunci când părinţii m-au lăsat în braţele bunicii mele pe linie maternă, Estelle. Am avut nevoie de mulţi ani pentru a accepta adevărul: părinţii mei adevăraţi nu voiau să mă vadă (…) După ce am ajuns la vârsta de 40 de ani, am făcut o analiză. Devenisem deja tată şi simţeam nevoia de a găsi răspuns la anumite întrebări”, a povestit Jamie Foxx.

„Era vorba mai mult de o neînţelegere a situaţiei decât de ură, pentru că beneficiasem de toată dragostea de care aveam nevoie, din partea bunicilor mei. Singura întrebare care mi-a venit în minte era aceasta: «De ce?». Mai ales după ce am aflat că, deşi se despărţiseră, părinţii mei locuiau în aceeaşi regiune cu mine”, a mai spus starul hollywoodian.

Abia după ce a împlinit vârsta de 40 de ani şi după ce a murit bunica sa, Jamie Foxx, în prezent în vârstă de 47 de ani, a reluat legătura cu mama sa.

„După moartea bunicii mele, am început să vorbesc cu mama mea, Louise, ceva mai des. I-am propus apoi să se mute în casa noastră, iar ea a acceptat. Faptul că o aveam lângă mine, în reşedinţa noastră, ne-a permis să ne cunoaştem mai bine”, a adăugat actorul.

În ciuda acestei reconcilieri, relaţiile au rămas foarte tensionate cu tatăl său.

Citește și: Un nou film biografic despre Bruce Lee

Starul american are două fiice, Corinne Bishop, în vârstă de 21 ani, şi Annalise, în vârstă de șase ani.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea personajului principal din filmul „Ray”. Actorul a mai jucat în filme ca „Dreamgirls”, „Regatul” şi musicalul “Soloist”, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi.

De asemenea, Foxx a lansat două albume muzicale, „Unpredictable” şi „Intuition”.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă