20.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

Ce gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

Actorul Brad Pitt a vrut să renunțe la filmarea peliculei „The Big Short” din New Orleans, ca să aibă grijă de soția lui, Angelina Jolie, care a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea ovarelor și a trompelor uterine, potrivit contactmusic.com.

Citește și: TEORIE UIMITOARE. Ce medicamente banale ar putea împiedica recidivarea CANCERULUI de sân

Actorul a vrut să fie alături de soția lui în timpul intervenției chirurgicale și în perioada de recuperare, dar actrița i-a spus să își păstreze angajamentul pentru filmarea peliculei.

„S-a oferit să renunțe la filmare, însă acest lucru ar fi fost ultimul pe care și l-ar fi dorit Angelina. În schimb, el se va întoarce la ea de cel puțin o dată pe săptămână. Mama lui s-a oferit să aibă grijă de copii”, a spus o sursă apropiată cuplului.

De asemenea, unchiul Angelinei Jolie, Ron Martin, a spus că este mândru de ea pentru decizia de a face operația și de a vorbi public despre problema ei medicală.

„Face un lucru extraordinar și, deși este o persoană foarte rezervată, a vorbit pulic despre problemele ei medicale, ca să sprijine o cauză. Astfel, poate salva sute de vieți”, a spus Martin.

Citește și: 10 simptome ale CANCERULUI, pe care oamenii le ignoră

Actrița, în vârstă de 39 de ani, este purtătoare a genei BRCA 1, care crește riscul de apariție a cancerului. Pentru a reduce riscul, Jolie a hotărât să facă intervenția chirurgicală.

În anul 2007, mama Angelinei Jolie a murit la vârsta de 56 de ani, din cauza cancerului ovarian, după un deceniu în care s-a luptat cu boala.

Bunica actriței, Lois Bertrand, a murit din cauza unui cancer la vârsta de 45 de ani, iar străbunica vedetei, Virginia Gouwens, a murit din aceeași cauză la vârsta de 53 de ani.

Mătușa Angelinei Jolie de pe linie maternă, Debbie Martin, a murit de cancer mamar în anul 2013, la vârsta de 61 de ani. 

Citește și: Prima soţie a lui John Lennon a murit

La șase ani de la moartea mamei ei, Jolie a făcut dublă operaţie de mastectomie ca să prevină cancerul de sân.

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în 23 august 2014, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului. 

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Cele mai citite

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Doar 22% dintre copiii romi urmează studii liceale

Ponderea copiilor romi care frecventează învățământul obligatoriu este de 78% (față de 95% pentru copiii români din vecinătate). Decalajul se mărește din nou în...

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...
Ultima oră
Pe aceeași temă