15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPagină de rugăciune pentru Gabriel Cotabiţă pe Facebook

Pagină de rugăciune pentru Gabriel Cotabiţă pe Facebook

Fanii lui Gabriel Cotabiţă s-au alăturat unei pagini de rugăciuni pe Facebook, dedicată interpretului. Pagina a fost creată de un tânăr de 22 de ani.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu pagina de rugăciune pe Facebook, dedicată lui Gabriel Cotabiţă.

Pe pagina „NE.RUGAM.PENTRU.GABRIEL.COTABITA” fanii postează rugăciuni, imagini cu icoane şi mesaje de susţinere pentru artist.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă respiră fără aparate

„Atotputernicule Doamne, Tămăduitorul sufletelor şi trupurilor, care cobori pe oameni şi tot Tu îi ridici, care pedepseşti şi vindeci din nou, ai milă şi de GABRIEL, pentru că este bolnav. Întinde-Ţi braţul Tău tămăduitor şi vindecă-l pe el şi ridică-l din patul suferinţei. Alungă duhul de slăbiciune din el şi îndepartează de la el durerea, rănile, febra şi slăbiciunile! Dacă are păcate şi greşeli, iartă-le Tu Doamne din dragostea Ta pentru oameni! Dumnezeule Bun, ai milă de ceea ce a creat mâna Ta, întru Iisus Hristos, împreună cu care eşti binecuvântat şi cu bunul şi de viaţă dătătorul sfântul Duh, acum şi în vecii vecilor! Amin!”, spune rugăciunea postată de unul dintre fani.

De asemenea, pe pagina de rugăciuni o fană a artistului a scris un mesaj despre întâlnirea cu el. „Aveam 17 ani când a venit cu un spectacol la noi în oraş. Îl iubeam din tot sufletul. Înainte să cânte <<Domnişoară nu pleca>> i-am dat un buchet de flori. M-a pupat pe obraz şi nu m-am mai spălat pe faţă o săptămână”, i-a scris femeia.

Citeşte şi: Condiţii speciale pentru români în sălile de sport, după cazul Cotabiţă

Medicii evaluează permanent starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă şi fac teste pentru a vedea dacă poate sta câteva secunde deconectat de la aparate. Cântăreţul este în continuare în stare gravă, potrivit surselor medicale.  

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cotabiţă era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă