12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrințul Harry, cerut în căsătorie și sărutat pe buze de o studentă....

Prințul Harry, cerut în căsătorie și sărutat pe buze de o studentă. Cum a reacționat

O studentă din Australia a reușit să îi fure un sărut prințului Harry, în timpul unui eveniment organizat, joi, la Sydney Opera House, pentru sărbătorirea ultimei zile de detașare militară a prințului în această țară. Harry s-a retras repede de lângă tânără, s-a înroșit, a început să râdă și și-a mușcat pumnul, scrie The Telegraph.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum a reacționat prințul Harry după ce a fost cerut în căsătorie și sărutat de o studentă.

Citește și: GALERIE FOTO. Cât de mult seamănă prințesa nou-născută cu membrii Casei Regale engleze, când erau copii

Studenta care i-a furat un sărut prințului, Victoria McRae, în vârstă de 21 de ani, i-a atras atenția prințului Harry cu o pancartă pe care a scris „Căsătorește-te cu mine, Harry. Este ultima șansă”. Tânăra a fost îmbrăcată într-o rochie scurtă care imita steagul australian și a purtat o coroană pe cap.

După ce prințul i-a răspuns tinerei că va trebui să îi lase timp de gândire, ea i-a cerut un sărut în schimb.

„Mi-a dat voie să îl sărut pe obraz, dar eu am profitat. Restul a fost istorie. A fost extraordinar, suntem meniți unul pentru altul. Este multă chimie între noi”, a spus McRae.

Nu a fost prima dată când studenta l-a cerut în căsătorie pe prinț. McRae a mai avut două încercări la care nu a avut atât de mult succes.

Citește și: Conflict în Japonia, iscat de numele fiicei lui Kate și William. Care este motivul

Totuși, prințul Harry a primit și un sărut pe obraz de care nu s-a rușinat, de la o femeie veteran de război, Daphne Dunn.

De asemenea, prințul a primit de la oamenii din mulțime mai multe jucării de pluș pentru nepoata lui nou-născută, prințesa Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge. 

În luna în care a fost detașat în Australia, prințul Harry, sau căpitanul Wales, cum este numit de soldați, a servit alături de trupele de recunoaștere aborigene și de soldații SAS.

Prințul Harry plănuiește să se retragă din Armed Forces în luna iulie, după zece ani în care a fost ofițer.  

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă