29.3 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Ce motive invocă vedete americane pentru a nu deveni mame

FOTO. Ce motive invocă vedete americane pentru a nu deveni mame

Multe vedete de la Hollywood, între care Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Marisa Tomei, Ellen DeGeneres și Jennifer Aniston, au ales să nu aibă copii. Site-ul mic.com prezintă motivele pentru care aceste vedete nu au vrut să devină mame.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum au comentat vedetele alegerea de a nu avea copii

Citește și: FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

Actrițele Cameron Diaz, Marisa Tomei, realizatoarea TV Oprah Winfrey și jurnalista Gloria Steinem consideră că ar trebui să fie alegerea fiecărei femei dacă să aibă copiii sau nu.

Vedetele cred că femeile nu ar trebui să simtă presiunea societății pentru a deveni mame. Actrița Jennifer Aniston este de părere că implicarea unor persoane în decizia unei femei de a avea sau nu copii este nepoliticoasă și insultătoare.

Artista Margaret Cho spune că îi lipsește complet instinctul matern, iar actrița Kim Cattrall spune că deși copiii sunt adorabili, îi dau dureri de cap.

Citește și: GALERIE FOTO. Povestea primei femei manechin din lume

Realizatoarea TV Ellen DeGeneres crede că este nevoie de abilități speciale pentru a fi părinte, pentru că acest lucru implică foarte multe responsabilități.

Pe de altă parte, actrița și vedeta de televiziune Chelsea Handler crede că perioada copilăriei este foarte dificilă și nu și-ar dori să oblige pe cineva să treacă prin această etapă.

Cele mai citite

Angajații Radio România ar putea rămâne fără contract colectiv de muncă

Angajații din Societatea Română de Radiodifuziune (Radio România) ar putea rămâne fără contract colectiv de muncă, anunță un comunicat transmis de Federația Națională a...

Comerț ilegal cu lemn, în valoare de 680.000 lei

Poliţiştii Serviciului Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol efectuează, astăzi, şase percheziţii într-un dosar privind comerţul ilegal cu material lemnos, în valoare de aproximativ 680.000...

Elisabeta Lipă anunță prima investiție pentru organizarea Campionatelor Mondiale de seniori la canotaj

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a anunţat, miercuri, un proiect privind realizarea unei piste olimpice de canotaj pe Lacul Pantelimon, acolo unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă