13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechFuziunea PNL-PDL nu s-a realizat și în mediul online

Fuziunea PNL-PDL nu s-a realizat și în mediul online

Fuziunea PNL-PDL nu s-a oficializat și în mediul online. Astfel, liderii fostului PDL, Vasile Blaga și Cătălin Predoiu, nu apar pe site-ul noului PNL. 

Pe site Alina Gorghiu figurează drept președinta formațiunii politice. 

Totodată, nici alți membri ai PDL nu sunt de găsit pe site.

”Nu s-a făcut încă comasarea celor două site-uri. Se pare că ne mișcăm mai greu. Permiteți-mi să nu critic echipa de comunicare în public. Problema cu site-ul se va rezolva. Cred că sunt probleme mai importante acum”, a explicat co-președinta PNL, Alina Gorghiu, pentru B1 TV. 

Citește și: Alina Gorghiu anunță când va fi schimbat premierul

Dacă în ceea ce privește site-ul problema fuziunii poate fi rezolvată rapid, recentul scandal cu privire la declarațiile lui Atanasiu despre membri PDL arată că există nemulțumiri și în interiorul PNL-ului cu privire la unirea celor două formațiuni politice. 

Vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a fost înregistrat în timp ce le spunea colegilor cum s-au folosit liberalii de democrat-liberali și cum au reușit să-i păcălească la fuziune.

„Noi fara PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat… sediul (râsete), locația în care să funcționăm“, spune Atanasiu.

Citește și: Război în PNL! Stenograme incendiare cu liderii liberali vorbind despre înlăturarea și dispariția democrat-liberalilor

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă