18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION aprilie 2016: rezolvă treburile importante în prima parte a lunii...

Horoscop SCORPION aprilie 2016: rezolvă treburile importante în prima parte a lunii şi nu te certa cu şefii

Luna aceasta, te vei confrunta cu evenimente neașteptate la serviciu. Poate va fi nevoie să revizuieşti lucrări deja terminate sau să faci unele modificări de priorităţi sau standarde la proiectul aflat în derulare. Uranus, planeta guvernatoare a evenimentelor neprevăzute, va avea un rol major luna aceasta, pentru că va fi în conjunctură cu Luna Nouă şi cu Soarele. 

De asemenea, Pluto va fi în unghi negativ faţă de Luna Nouă, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te ciondăneşti cu un șef în legătură cu o decizie luată de acesta, care te afectează pe tine şi poate şi pe alţii. Dacă vei discuta cu el, fă-o obiectiv şi fără emoţii. E mai simplu de spus decât de făcut, dar ai grijă că nu vei deţine controlul în această situaţie, iar atu-urile nu sunt de partea ta.

În două zile extraordinare din această lună, tot ce este legat de carieră va merge aşa cum vrei tu. Prima este 5 aprilie, când Saturn, planeta gândirii pe termen lung, se va afla într-un unghi ideal faţă de Soare, în casa proiectelor din charta ta. A doua zi specială pentru tine va fi 12 aprilie, când Venus şi Marte vor colabora şi te vor ajuta să negociezi mai eficient, mai ales dacă este vorba de bani.

Marte este guvernatorul natural al casei proiectelor din charta ta, iar în această lună planeta va fi retrogradă din 17 aprilie până pe 29 iunie. Dacă trebuie să angajezi un muncitor, fă-o la începutul lunii. Va fi foarte important să acţionezi rapid, timpul fiind esenţa. Ia toate măsurile necesare cu mult înainte de 17 aprilie.

Tot în această lună, o altă planetă va deveni retrogradă, Mercur, din 28 aprilie până în 22 mai, perioadă în care nu este prea înţelept să semnezi contracte sau să iei decizii importante. Pe măsură ce te apropii de această dată, vei constata că ori de câte ori ai de luat o decizie, nu deţii toate informaţiile de care ai nevoie, iar dacă simţi că ştii totul, lucrurile se vor schimba mai târziu şi vei dori să fi aşteptat. Marte şi Pluto sunt cei doi guvernatori ai tăi, care au sarcina de a-ţi proteja interesele. Marte îţi furnizează energie, lumină şi putere. Cum şi Pluto devine retrograd din 18 aprilie, la doar o zi după ce Marte a făcut asta, nu vei avea energia necesară pentru negocieri, aşa cum aveai de obicei. Situaţia se va îmbunătăţi în câteva luni, după 27 septembrie, când Pluto, Marte şi Mercur vor începe să-şi recâştige viteza obişnuită.

Luna plină din 22 aprilie va cădea în Scorpion, iar tot ceea ce este foarte important pentru tine se va împlini. La patru zile după această dată, s-ar putea să trăieşti un episod tandru, romantic, pentru că Neptun se va afla într-un unghi frumos faţă de această lună plină, singura din Scorpion de anul acesta. Dacă ziua ta de naştere este în jurul datei de 25 octombrie, plăcerea ta va fi dublă. Creativitatea va fi la maximum în acest moment al anului şi este posibil să primeşti laude pentru munca făcută mai demult. O persoană foarte influentă ar putea fi profund impresionată de performanţele tale.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

Horoscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta – se întrevăd venituri mari, dar şi datorii pe măsură

Horoscop BALANŢĂ aprilie 2016: Cuplul va fi preocuparea ta principală luna aceasta

 

 

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă