21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum va sărbători Pharrell Williams Ziua Internațională a Fericirii

Cum va sărbători Pharrell Williams Ziua Internațională a Fericirii

Celebrul cântăreț Pharrell Williams va ilumina, vineri, clădirea Emipre State Building în galben, pentru a marca Ziua Internațională a Fericirii, informează contactmusic.com.

Citește și: Ce boală o ține pe bancă pe Jessie J

„Într-un an în care sunt atâtea probleme în lume, de la conflicte sociale la schimbări climatice, avem nevoie de momente în care să ne oprim și să sărbătorim fericirea”, a spus Pharrell.

După ce clădirea Emipre State Building va fi iluminată în galben, interpretul va susține și un discurs prin care își dorește să îi implice pe tineri în prevenirea schimărilor climatice.

În afară de tineri, publicul lui Pharrell va fi format din oficiali ai Națiunilor Unite și din specialiști în probleme climatice.

„Este foarte important să ne protejăm planeta pentru a ne putea păstra fericirea. De aceea, am ales să sprijin mișcarea Live Earth pentru determinarea realizării unor acțiuni în problema climei”, a mai spus interpretul.

Citește și: Ce actriță a fost înnobilată de regina Marii Britanii

De asemenea, Williams a postat pe internet o listă cu șapte elemente cheie ale fericirii lui. În această listă, artistul a inclus recunoștința, educația, empatia, muzica, generozitatea, creativitatea și respectarea egalității oamenilor.

„Egalitatea înseamnă toleranță, iubire și putere”, a scris artistul.

În plus, Pharrell Williams va găzdui pe internet și o petrecere a „fericirii”. Artistul le-a cerut fanilor să posteze imagini cu ei înșiși pe site-ul petrecerii. Imaginile vor fi transformate în animații care dansează.

Cele mai citite

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...
Ultima oră
Pe aceeași temă