16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialINFOGRAFIC: TOP 4 Smartphone-uri cu cele mai bune baterii din lume

INFOGRAFIC: TOP 4 Smartphone-uri cu cele mai bune baterii din lume

În lume există, până în acest moment, câteva modele de telefoane inteligente cu baterii mai mari de 5.000 de mAh. Mai mult decât atât, avem telefone cu două baterii sau care se încarcă solar.

ALLVIEW P6 ENERGY

Allview P6 Energy este primul smartphone românesc dotat cu o baterie de 5000mAh. Producătorul promite 24 ore timp de convorbire sau până la 21 zile funcţionare în regim stand-by. Practic, dacă folosești net-ul în regim normal, asculți muzică din când în când și mai accesezi un videoclip pe youte, poți să folosești acest telefon fără sâ-l încarci între trei zile și șapte zile.

Allview P6 Energy vine cu un procesor quad-core la 1.3GHz (4 nuclee pe sistem Cortex-A7), un procesor grafic GPU Mali 400, ajutat de 1GB memorie RAM. În plus ai un ecran IPS de 5˝ LCD HD cu rezoluţie 1280×720 pixeli. Și dotările nu se opresc aici. Telefonul are o cameră de 8 MP cu autofocus, ce filmează Full HD la 1080pixeli.

CITEȘTE ȘI: Smartphone-uri cu dotări exclusive!

ELEPHONE P5000

Elephone P5000 ​este primul smarthone Octa-Core din China cu o baterie de 5350 mAh. Are un display IPS de 5 inch, cu o densitate a pixelilor de 440 ppi și cu o rezoluție FullHD 1920×1080 pixeli. Procesorul e construit pe platforma MediaTek MTK6592 la 1.7 GHz și accelerator grafic GPU Mali 450 MP, plus 2 GB RAM.

Datorită bateriei, producătorii promit 4 zile de folosire intensivă pentru jocuri, vizualizări de filme și trafic de date.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai performante smartphone-uri pentru fotografii

INNOS 6000

Innos 6000 este un smartphone chinezesc care a impresionat lumea întreagă. Este primul telefon din lume cu două baterii suprapuse. Mai mult decât atât, cei 6.000 de mAh pe care îi are în total, îl fac să fie și telefonul cu cea mai mare capacitate.

Innos D6000 poate funcționa după ce scoți una dintre baterii. Prima are 3500 mAh, iar sub aceasta se află și cea de-a doua, de 2500 mAh, care nu poate fi mutată. Așa se explică grosimea telefonului de 12mm.

CITEȘTE ȘI: Cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din lume

KYOCERA

Kyocera ​este vine cu o tehnologie care va schimba percepția asupra telefoanelor inteligente. Tehnologia Wysips presupune un strat subțire pe bază de cristale fotovoltaice care poate fi montat pe orice display de tip touchscreen. Practic, atunci când umbli cu acest telefon prin mediul extern și este Soare afară, particulele fine de cristal se încarcă cu lumină și energia este descărcată în acumulator. În final ai un smartphone cu baterie infinită.

CITEȘTE ȘI: Smartphone-urile care au făcut pasul către Realitatea Virtuală

</p>

Cele mai citite

La summitul de pace din Elveția au fost invitate 160 de țări. Rusia nu e pe listă

Război în Ucraina. Summitul de pace va avea loc în 15 şi 16 iunie în Elveţia. Vestea a fost confirmată de Volodimir Zelenski. Rusia...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

La summitul de pace din Elveția au fost invitate 160 de țări. Rusia nu e pe listă

Război în Ucraina. Summitul de pace va avea loc în 15 şi 16 iunie în Elveţia. Vestea a fost confirmată de Volodimir Zelenski. Rusia...
Ultima oră
Pe aceeași temă