12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SĂGETĂTOR aprilie 2016: Te preocupă o chestiune importantă, legată de familie...

Horoscop SĂGETĂTOR aprilie 2016: Te preocupă o chestiune importantă, legată de familie sau de un proiect major la care lucrezi

HOROSCOP SAGETATOR APRILIE. Dragostea va fi tot ce te va interesa în zilele care vor urma apariţiei lunii noi din 7 aprilie. Totuşi, aceasta este o lună zăpăcită; nimic nu va fi simplu şi clar şi totul va avea pro şi contra. Vei cântări bine ce urmează să faci în relaţia personală, ceea ce sugerează că vei găsi metode de a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Această lună nouă va cădea în Berbec, un semn de foc ca şi al tău, şi va fi în casa dragostei adevărate. Iar Uranus, planeta surprizelor, va fi în conjuncţie cu luna, ceea ce va face această lună complexă. Asta înseamnă că veştile pe care le vei primi ori te vor bucura ori te vor întrista şi nu va exista cale de mijloc. Cum Uranus este proeminent, emoţiile vor merge la extrem, aşa că poţi ajunge la oricare capăt al spectrului. Problema care te preocupă ar putea fi legată de persoana cu care te întâlneşti sau de unul dintre copiii tăi. Este inutil să încerci să ghiceşti cum vor evolua lucrurile, pentru că Uranus va aduce întotdeauna ceva ce nu ţi-ar trece vreodată prin minte.

Pluto va fi la cuţite cu această lună nouă, sugerând că vei fi îngrijorat din cauza banilor, iar teama va fi legată de subiectul care apare în zilele imediat următoare datei de 7 aprilie. Dacă iubitul îţi cere bani, dă-i un cec. S-ar putea să fii uşor manipulat şi să-ţi fie folosite sentimentele pentru a fi de acord cu aproape orice.

Dacă relaţia amoroasă este sigură şi copiii tăi sunt bine, te-ai putea gândi la un proiect creativ care ar putea rămâne fără fonduri. Pluto stă în casa finanţelor şi va fi la cuţite cu Uranus, aşa că s-ar putea să nu-ţi dai seama cum cresc cheltuielile aferente proiectului respectiv. Fă-ţi timp să analizezi cu atenţie situaţia, pentru că, în această lună, Marte, guvernatorul casei şi dragostei, al copiilor şi creativităţii, va deveni retrograd din 17 aprilie până pe 29 iunie. Iar când Marte este slăbit, îţi va fi greu să ţii drumul drept, aşa că lasă-te condus de şirul evenimentelor fără să încerci aşa mult să le controlezi. Fii, totuşi, alert.

Alte două planete vor fi retrograde: Pluto, din 18 aprilie, iar Mercur, din 28 aprilie. Lumea va semăna puţin cu basmul în care toată lumea cade într-un somn adânc. Marte este planeta energiei şi a spiritului competitiv, aşa că fără ea vei fi nevoit să găseşti o altă sursă de putere. Pregăteşte-te să munceşti din greu, din aprilie până în iunie, iar într-un mod mai puţin zelos în iulie şi august. Ar fi bine să nu porneşti într-o nouă aventură până în 22 septembrie. Dacă nu ai posibilitatea să aştepţi, porneşte noul proiect în prima parte a lui aprilie. În 12 aprilie ar fi ideal.

Ziua cea mai bună pentru cariera ta este 14 aprilie, o zi de patru stele pe care ar trebui s-o foloseşti la maxim. Dacă trebuie să semnezi documente, alege data de 14 aprilie. Ai mai putea face asta cu succes în 5 aprilie, când Soarele colaborează cu Saturn pentru a obţine avantaje pe termen lung.

Când Mercur este retrograd, adică în perioada 28 aprilie – 22 mai, evită să semnezi contracte sau acorduri, pentru că mai târziu vei fi nevoit să le renegociezi. Nu cumpăra echipament electronic, iar, dacă lucrezi în domeniul electronicelor, fă-ţi backup la bazele de date. 

Romantic, Marte în Săgetător va ajunge la Venus în Berbec în 12 aprilie, aşa că dacă eşti singur, aceste planete îţi vor arăta calea spre o persoană necunoscută care-ţi va aprinde călcâiele. În 22 aprilie, vor fi surprize în dragoste, pentru că Uranus va fi în conjuncţie cu Venus în Berbec. Să sperăm că surpriza va fi plăcută.

Luna se termină cu lună plină în Scorpion, în 21 aprilie, un moment în care secretele ies la suprafaţă. Vei fi deosebit de intuitiv, aşa că, atunci când vei afla ce se întâmplă, vei şti ce trebuie făcut. Neptun va fi activ, aşa că vei avea idei pentru decorarea casei. Dacă vrei, în weekendul 21-23 aprilie, ar fi frumos să dai o petrecere. Dacă ţi se pare prea mult, măcar ia-ți câteva zile libere pentru odihnă, în jurul acestei date. Ai fost foarte ocupat şi meriţi să dormi mai mult.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

Horoscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta – se întrevăd venituri mari, dar şi datorii pe măsură

Horoscop BALANŢĂ aprilie 2016: Cuplul va fi preocuparea ta principală luna aceasta

Horoscop SCORPION aprilie 2016: rezolvă treburile importante în prima parte a lunii şi nu te certa cu şefii

 

 

 

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...
Ultima oră
Pe aceeași temă