10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop VĂRSĂTOR aprilie 2016: Vei face o călătorie neprevăzută şi te vei...

Horoscop VĂRSĂTOR aprilie 2016: Vei face o călătorie neprevăzută şi te vei implica în acţiuni caritabile

HOROSCOP VĂRSĂTOR APRILIE. Vei fi foarte ocupat la începutul lunii şi, deși celelalte zodii se vor descurca cu greu în această perioadă, din cauza lunii noi în Berbec, tu vei face față cu brio. Semnul de foc Berbec se înţelege bine cu semnul tău de aer, Vărsător. Uranus este planeta ta guvernatoare, aşa că eşti obişnuit cu volatilitatea sa şi adeseori schimbările ţi se pare interesante.

Vei avea de făcut o călătorie bruscă, poate te implici într-o acţiune caritabilă, umanitară sau comunitară, sau vei pleca  în vizită la un prieten sau un frate. Planeta Marte, guvernatoarea casei a treia a zodiacului, care va fi strălucitor iluminată, se va afla în casa a 11-a pe harta ta, cea a grupurilor, şi de aceea te vei implica în proiecte de ajutorare a celor care suferă sau au fost neglijaţi.

Marte va petrece o perioadă neobişnuit de lungă (până în 27 septembrie) în această casă a prieteniei, a evenimentelor caritabile şi umanitare şi a grupurilor. Şi nu te aştepta ca lucrurile să meargă mai repede sau mai simplu, pentru că Marte va fi retrograd din 17 aprilie până în 29 iunie. Asta înseamnă că ar putea exista divergenţe de opinii în echipă, sau un client se va răzgândi de mai multe ori. Fii flexibil.

Şi Mercur va fi retrograd, din 28 aprilie până pe 22 mai, aşa că există riscul să apară erori de comunicare sau greşeli grave. Luna viitoare, îţi va fi greu să iei decizii şi să acţionezi, pentru că cinci din cele opt planete, inclusiv Pluto, vor fi defazate. Aşteaptă-te la întârzieri, amânări şi indecizii din partea unor persoane influente care ar trebui să-ţi indice direcţia. Ai putea să începi de pe acum să refaci unele lucruri. Perioadele în care planetele sunt retrograde necesită reanalizări detaliate ale unor aspecte mai vechi, pentru ca proiectele şi relaţiile să devină mai solide.

În weekendul 12-13 aprilie, ai putea face o scurtă excursie, pentru că Soarele se aliniază cu Uranus. Relaxează-te şi bucură-te de un mediu nou. Acest weekend ţi-ar putea aduce şi un mesaj pozitiv, la care nu te aşteptai.

Două zile mai târziu, joi, 12 aprilie, vei avea o zi romantică, întrucât Venus şi Marte se vor uni pentru a crea scântei.

Dacă lucrezi la un proiect legat de casă, 14 aprilie ar trebui să-ţi aducă veşti bune, pentru că Mercur, aflat acum în zona casei pe harta ta, va ajunge după Jupiter în casa a doua, a veniturilor, şi te poate ajuta cu vânzarea proprietăţii sau obţinerea unei noi piese de mobilier la un preţ foarte mic. Aşa că nu te opri la primul obiect; caută şi ai putea găsi exact ceea ce vrei, cu bani puțini. 

Cariera ta va lua avânt, în cele patru zile ale lunii pline, începând cu 21 aprilie. Vei primi multe aprecieri pentru ceva ce ai făcut mai demult sau lansezi cu succes un proiect. Acesta este un moment de sărbătoare. Nu-l rata!

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

Horoscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta – se întrevăd venituri mari, dar şi datorii pe măsură

Horoscop BALANŢĂ aprilie 2016: Cuplul va fi preocuparea ta principală luna aceasta

Horoscop SCORPION aprilie 2016: Rezolvă treburile importante în prima parte a lunii şi nu te certa cu şefii

Horoscop SĂGETĂTOR aprilie 2016: Te preocupă o chestiune importantă, legată de familie sau de un proiect major la care lucrezi

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: Locuinţa este preocuparea ta principală luna aceasta

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă