21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar...

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

HOROSCOP BALANŢĂ IUNIE. Tânjeşti să trăieşti experienţe noi ca să ai de unde învăţa, aşa că fă-ţi bagajele şi întinde covorul magic – ai şansa de a călători mult şi departe. Cum Venus este cocoloşită de Soare şi luna nouă, vei adora alegerea locurilor în care ai putea merge. Luna nouă va fi în Gemeni, aşa că ai putea merge în două oraşe, dublând plăcerea. Dacă nu vei putea pleca, te-ai putea pregăti să reiei studiile sau ai putea găsi o ocazie de a lucra într-o companie internaţională de publicaţii scrise sau audio-video. Saturn se va opune acestei luni noi, aşa că vei avea mult de lucru pentru a realiza ce ţi-ai propus acasă sau la serviciu, înainte de a putea măcar să te gândeşti la o eventuală plecare.

 

Dacă nu vei călători de plăcere, Saturn se opune lunii noi, ceea ce sugerează că vei avea un scop de îndeplinit în această deplasare, fie o întâlnire cu un client, fie o tranzacţie financiară. Dacă alegi să urmezi nişte cursuri, vei avea mult de muncă, dar vei învăţa cum nu ai mai făcut-o până acum, iar informaţiile îţi vor rămâne bine întipărite în minte. Dacă lucrezi în media va fi nevoie să faci multe cercetări şi vei simţi o foarte mare presiune pentru că trebuie să ai faptele corecte şi la locul lor.

Marte este încă retrograd, aşa că vei constata că cheltuielile tale cresc continuu în iunie şi iulie. E posibil să ştii deja ce vei avea de plătit, pentru că planifici să faci ceva măreţ, cum ar fi o călătorie la foarte mare distanţă, sau plata unei tabere pentru copii, cumpărarea unei case, repararea actualei locuinţe sau crearea unui depozit pentru facultatea copiilor. Acestea sunt câteva exemple, dar există multe alte posibilităţi, iar tu ai putea şti deja despre ce este vorba.

Nu este momentul să chelui pe maşină, computer sau alt dispozitiv electronic. Probabil că te-ai pregătit deja pentru plăţile pe care urmează să le faci, dar dacă nu, fii atent la costuri. Luna plină din 20 iunie se va afla în casa finanţelor din charta ta şi va exacerba cheltuielile, dar vei şi primi diverse sume de bani care ţi se datorează.

Nu te îngrijora prea mult de această creştere a costurilor în iunie. Această lună beneficiază de un aspect astral rar, pe 26 iunie, când Jupiter şi Pluto vor fi ideal aliniate. Pluto este în zona casei, aşa că dacă trebuie să vinzi o proprietate, aceasta este ziua în care ar fi bine s-o faci. Dacă vrei să renovezi pentru a creşte valoarea locuinţei, acum este momentul să cauţi o firmă de construcţii. Studiază cu atenţie ofertele şi anunţă ce companie ai ales luna viitoare, pe 19 iulie, când va fi lună plină. Nu licita pentru un nou apartament de cumpărat sau închiriat până luna viitoare.

Romantic, cea mai bună parte a lunii va fi între 1 şi 16, când Venus face un tur prin Gemeni. Venus este planeta ta guvernatoare, dar şi planeta iubirii, iar luna aceasta se va afla într-un loc compatibil cu tine. Dacă eşti singur, ai putea întâlni doi posibili parteneri, pentru că Venus se află în semnul Gemenilor. Călătoriile şi urmarea unor cursuri universitare îţi vor creşte şansele de a găsi dragostea. Cel mai bun weekend va fi 11-12 iunie, când Venus va primi o rază strălucitoare de la Uranus. Mai notează şi ziua de 26 iunie, când Venus şi Neptun vor crea o zi nemaipomenită pentru a te bucura de iubire, iar asta va fi valabil şi pentru cei singuri şi pentru cei aflaţi deja în cupluri, pentru că Balanţele se vor bucura de acel weekend.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

Cele mai citite

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

Poliția din SUA, din nou în centrul unui scandal. Un nou caz ,,George Floyd” s-a petrecut recent

Poliția americană este din nou în centrul unui scandal după ce a arestat pe 18 aprilie un bărbat de culoare. În timpul operațiunii din...
Ultima oră
Pe aceeași temă