20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea...

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

HOROSCOP GEMENI IUNIE. Luna nouă în Gemeni este de obicei o perioadă perfectă pentru lansarea în noi aventuri, mai ales în unele la care ţii mult. De această dată, însă, e posibil ca momentul să fie cam nepotrivit şi ar fi mai bine să stai cuminte. Marte este încă retrograd şi nu-şi va reveni decât pe 29 iunie. Aşadar toate situaţiile competitive sunt încetinite şi ar fi mai bine să faci noi încercări când Marte este într-o poziţie puternică. Asta este valabil şi pentru carieră şi afaceri, dar şi pentru o relaţie romantică importantă, pentru că Marte este forţa care atrage toată atenţia şi afectivitatea. Poţi face tot felul de încercări în carieră, dar va fi nevoie de o muncă asiduă pentru a primi aprobări la proiecte şi pentru a le putea lansa. Poţi, însă, avansa în chestiuni legate de proprietăţi, pentru că Mercur a revenit pe orbită. Zona casei şi familiei este foarte frumos luminată acum, când Jupiter are grijă de tine şi de aceste aspecte ale vieţii tale.

 

Luna nouă se bate cu Saturn, sugerând că te vei înfrunta cu un partener sau un concurent, ceea ce va fi destul de dificil. Vei considera că persoana respectivă este exagerat de conservatoare şi nu este capabilă să-şi asume nici un risc. Între timp, Neptun se află în casa carierei, ceea ce înseamnă că e posibil să nu ai toate informaţiile necesare, fie pentru că unele situaţii pur şi simplu nu se cunosc, fie pentru că cineva ţi le ascunde. Mai devreme sau mai târziu acele informaţii vor ajunge la tine, dar ai grijă că e posibil să nu le ai pe toate luna asta. Marte va energiza sectorul muncii din charta ta, dar cum este retrograd, e posibil să revizuieşti un proiect mai vechi sau să te confrunţi cu decizia unui client de a schimba direcţia.

În această lună, pe cer va apărea un model variabil de cruce, ceea ce înseamnă că planetele care sunt semne variabile ca al tău (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) vor forma un pătrat, fiecare aflându-se la 90 de grade faţă de cele alăturate. Aşadar vei fi prins într-un soi de cub din care-ţi va fi foarte greu să ieşi. Te vei simţi încorsetat, izolat şi stresat. Dar pentru tine această situaţia va fi uşor de depăşit pentru că eşti maestru în arta comunicării. Aşa că pregăteşte-te să-ţi croieşti calea de ieşire din orice situaţie complicată sau problematică prin conversaţii convingătoare. Asta este, de fapt, o veste bună pentru tine. Dacă există un lucru pe care-l faci foarte bine acela e dezbaterea, aşa că vei putea cu uşurinţă să-i convingi pe cei din jur de ceea ce vrei.

Luna plină din 20 iunie va cădea în semnul zodiacal opus ţie, Săgetător. Asta înseamnă că în centrul atenţiei se va afla casa angajamentelor, indiferent dacă e vorba despre parteneriate de afaceri sau despre iubire. De această lună plină, Saturn i se va opune lui Mercur, guvernatorul tău, aşa că va trebui să fii deosebit de practic atunci când ai de-a face cu diverse chestiuni emoţionale legate de partenerul de viaţă. Deciziile tale vor avea greutate şi efecte pe termen lung, dar indiferent ce vei face, astrele te vor ajuta să ai grijă de tine şi să iei cea mai bună hotărâre pentru viitor. Dacă ai fost cam nefericit, acum te vei despărţi, dar dacă eşti fericit, ai putea decide, împreună cu perechea ta, să vă căsătoriţi. Dacă eşti deja într-o relaţie stabilă, ai putea alege un scop important pentru care să lucraţi împreună.

Dacă ziua ta de naştere este în jurul datei de 20, vei simţi mult mai tare efectele acestei luni noi. O relaţie poate ajunge la punctul de culminaţie, iar modul în care vor merge lucrurile în continuare depinde foarte mult de cum au mers până acum. Iar dacă această lună nouă este exact de ziua ta de naştere, multe dintre chestiunile la care ai lucrat în ultimii ani se vor îndeplini în această lună.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

 

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...
Ultima oră
Pe aceeași temă