9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi...

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

HOROSCOP SCORPION IUNIE. Banii sunt preocuparea ta principală şi vrei o majorare de salariu, iar dacă ai firma ta doreşti să-ţi creşti comisioanele pentru a obţine mai mult profit. Luna nouă din 4 iunie îţi va oferi ocazia să faci asta. Problema este că această lună nouă nu este tocmai perfectă. Aşa că, oricât de convingătoare vor fi argumentele pe care le prezinţi când soliciţi majorarea salarială, şefii tăi îţi vor da doar foarte puţin sau poate chiar deloc. Dacă nu poţi obţine o majorare decentă nu este din cauza performanţelor tale, ci pentru că bugetul companiei este redus. Dacă încerci să cauţi o altă sursă de venituri, vei da peste situaţii similare, pentru că Saturn îţi reduce abilitatea de a obţine sume generoase în acest an.

 

Saturn, planeta învăţării, orbitează în casa veniturilor din charta ta; se află acolo din decembrie 2014 şi mai stă până în decembrie 2017. Aceasta este o vizită notabilă şi foarte rară, odată la 29 de ani. În aceste zile, Saturn te va învăţa cum să valorifici mai bine banii pe care-i câştigi acum, te va încuraja să reduci cheltuielile inutile şi să găseşti chilipiruri. Îţi va arăta, de asemenea, cum să fii mai persuasiv când îţi susţii solicitarea de majorare a salariului. Dacă ai propria afacere, vei învăţa cum să-ţi creşti comisionul cu graţie şi cum să le ceri clienţilor banii datoraţi. Saturn îţi va mai arăta cum să negociezi mai eficient.

Chiar dacă luna nouă în casa a opta, a banilor altor oameni, nu este prea bine aspectată, tot trebuie să faci toate eforturile pentru a lucra în favoarea ta. Dacă ai candidat pentru un job nou, e posibil să obţii beneficii deosebite, cum ar fi o asigurare de sănătate foarte bună sau un abonament la o sală de fitness de lux. Lucruri de genul ăsta sunt foarte scumpe dacă trebuie să le plăteşti integral. Această lună nouă îţi va da şi şansa de a solicita capital pentru o afacere, daune de la o companie de asigurări sau de a solicita un împrumut de la o bancă. Totuşi, va trebui să te asiguri că toate documentele sunt perfecte înainte de a le trimite, pentru că cererea îţi va fi respinsă dacă persoana care le analizează observă o eroare oricât de mică.

Saturn se va opune lunii noi, aşa că există riscul să nu reuşeşti să obţii termenii doriţi, dar ai putea obţine o parte din fondurile de care ai nevoie.

Marte, guvernatorul tău, este în continuare retrograd şi va ieşi din această stare abia pe 29 iunie. Marte este planeta pasiunii, curajului şi determinării, aşa că atunci când doarme, proiectele încetinesc, iar deciziile sunt mai greu de obţinut. Încă de luna trecută ai simţit că trebuie să iei taurul de coarne şi să faci presiuni asupra şefilor sau autorităţilor pentru a obţine acordul de lansare a unui proiect. Nu mai fă asta în iunie. Vei reuşi mai multe dacă aştepţi luna iulie, când mediul va fi mai adaptat pentru succes.

Venus va ajunge într-o poziţie frumoasă între 17 iunie şi 11 iulie, când te vei putea bucura de iubire. Foloseşte această perioadă pentru a-ţi cumpăra haine  şi pentru a-ţi schimba coafura şi apoi ieşi în lume şi bucură-te de viaţă. Weekendul 26-27 iunie va fi deosebit de frumos şi strălucitor, aşa că planifică ceva special şi foarte romantic. Dacă eşti singur, ieşi cu prietenii, îmbracă-te cu ceva în care te simţi dezirabil şi special şi vezi ce se întâmplă.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă